| SzaboAntoni a întrebat:

sunt un puști de 14 ani și mă numesc Szabo Antoni Eric (Sau Tony pe scurt...) Și aș vrea să fac ceva cu timpul meu liber, m-am gândit să mă apuc de vlog, am o camera video Samsung HD (nu îmi amintesc cum se numea dar nu poate fi ceva extraordinar de calitativ deoarece e luată din banii mei...) Dar nu știu ce nume sa folosesc pentru canalul de YouTube, m-am gândit la „Tony the Wolf" pentru că sunt un mare fan al lupilor, pe parcurs daca voi avea succes îmi voi îmbunătăți echipamentul, dar nici nu știu cum să încep primul video. Daca aveți sugestii de nume sau ce să fac in primul video v-as ruga sa le scrieți.
Mulțumesc anticipat

3 răspunsuri:
| xseven7 a răspuns:

Eu aș avea o altă sugestie pentru persoana ta. Să faci altceva în timpul tău liber. Și știi de ce? Deoarece deja comunitatea din Youtube e deja foarte mare. Deja sunt prea mulți... Și nu ai o șansă să devii cunoscut. Poate că ai o euforie pe moment dar nu știu cum să îți explic, o să îți pierzi timpul degeaba! O să ai așteptării, după care o să fi dezamăgit pentru că o să ai un număr prea mic de vizualizări. Nu vreau să descurajez pe nimeni, dar privește în perspectivă. O să îți economisești bani degeaba. Dacă nu intrii într-un scandal sau ceva să atragă publicul, ceva gen Mimi, ailaltă cum Dumnezo o mai chema... Mulan? Moli? Hmmm, Lulu? MARILU! Da, Marilu, așa. Vulgaritatea vinde în ziua de azi! Munca ta va fi în zadar.
Caută să faci altceva în timpul tău liber, și crede-mă sunt o grămadă de lucruri pe care le poți face! Și de preferabil ceva ce nu stai în casă! Mă rog, astea sunt doar unele sugestii de ale mele. Dacă vrei să le iei în considerare, dacă nu, nu. Bun. Referitor la nume, ca să nu zici că nu ți-am răspuns. Pune xSEveN7W rolling on the floor)

| SzaboAntoni explică (pentru xseven7):

Acest "răspuns" nu are legătură cu ce am întrebat... Iar dacă fac vlog nu înseamnă că stau in casă toată ziua...

| xseven7 a răspuns (pentru SzaboAntoni):

Tu o să stai să-l editezi să iasă bine juma de zi laughing) Și ți-am răspuns la întrebare. Ai întrebat ce nume să pui și eu am zis xSEveN7W. Nu cred că e un răspuns (fără ghilimele) atât de ambiguu.