| ivasucalex a întrebat:

timp de 3 ani am stat la o casa in chirie, in centru, ceva mai veche, avand o curte imensa ne-am cumparat un Husky, noi lasandu-l sa stea unde vrea el. In casa, afara, oriunde, doar sa fie fericit. Intre timp noi ne construiam o casa intr-un orasel de langa. Casa am terminat-o si ne-am mutat. Dar mama mea fiind satula de strans in casa par dupa caine si stersul de picioare mereu cand trebuie sa intre in casa, ea a hotarat ca el nu mai intra in casa aici. Eu foarte fericit ca insfarsit am scapat de casa aceea veche si aici stam intr-o casa de lux eram foarte fericit. 2 zile mai tarziu l-am adus si pe cainele nostru. Dar el, normal ca voia sa intre in casa. Vrea sa stea cu noi. Sa ne vada mereu cand vrea el. Problema este ca, pamantul de afara este foarte ud, ca o mlastina, asa e curtea noastra, el fugind pe acolo tot s-a facut noroi, si nu prea stiu ce sa fac. Vreau mai de graba sa fie el fericit de cat sa fiu eu. Imi doresc sa gasesc o cale sa il vad fericit. Mereu vine la usa de la terasa si plange cu o fatuca de neajutorat ca vrea in casa, si nu mai vreau sa il vad asa suparat. Ce mi-ati sugera sa fac?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Sa ii faci o cusca care sa se mentina uscata si pe timp ploios, pune-i paie intr-un colt ca sa fie mai calduros si sa il lasi sa se obisnuiasca afara. Va dura maxim 2-3 luni Locul cateilor este in curte, mai ales a unui catel huski. Si eu am animalute dar nu intra niciunul in casa, doar pisicile cand mai prind vreun geam deschis laughing. O sa vezi ca dupa ce se obisnuieste afara o sa fie cel mai fericit catel happy

| ivasucalex explică (pentru AliGab):

Mersi foarte mult de sfat. O sa ma apuc de cusca si o sa o pun sus pe terasa cred.

1 răspuns: