Sotul meu colectioneaza monede de cativa ani, are peste 1000, cea mai veche de prin 1600 si ceva.
El le pastreaza in clasoare, se gasesc pe okazii si costa in jur de 50 lei bucata. Trebuie sa iti alegi o tara sau mai multe. sau o perioada de timp. Cand gasesti o moneda o poti cauta pe net, sa vezi ce valoare are. Sotul meu merge la targurile de vechituri si gaseste acolo. Trebuie sa stii ca exista si multe falsuri, mai ales la monedele de argint si la cele mai rare. Pe allnumis.ro gasesti infomatii despre monede.
Poti cauta o cutiuta mica de carton(cum ar fi cele de la chibrituri) si sa o decorezi cum vrei, o poti picta, colora lipi ceva pe ea.
Paiii...sun expert dar cumpara diferite chestii de la bagazin sau roaga vanzatoarea sati schimbe in binede cativa lei daca are etc. mai intai iti strangi cateva onede de 1ban cum zici u vreo 20 cam asa pe urma iti cumpari u rama sau iti faci u una pui burete in ea si asezi monedele la ce distanta vrei u una de alta. sper sa te fiajutat cat de cat
Cumparati un cufar sau daca ai punele in cufar eu asa fac si chair e o metoda foarte eficienta
ygrec25 întreabă: