E bolnava... are febra papagalilor ori a racit ori e batrana. du-te la veterinar sa-ti dea ceva de bagat in apa sau nu stiu ce medicament...
Cat mai rapid!
Asa facea si a mea si pana la urma a murit
Si al meu dar eu m-am dus imediat la veterinar si a rezistat fiind mascul.
Te rog eu du-o din timp la vet, nu o lasa asa pana i se va inrautati situatia. nu face niciun pui, e bolnava. si a mea f facut asa si apoi, pentru ca nu am dus-o la veterinar, a murit. deci, te rog, du-o cat mai repede la veterinar, daca poti, maine la prima ora, pentru ca starea i se va inrautati pe zi ce trece!
Sper sa ai dreptate... as muri si eu daca i s-ar intampla ceva. sper sa-mi dea ceva de pus in apa sau in mancare. sper sa se faca bine, e un suflet nevinovat si nu merita asta.
O sa.ti dea ceva, de exemplu, eu am fost cu al meu (era baiat) in ultimul moment si i-a dat ceva... o groaza de vitamine amestecate cu un antibiotic, dar nu a baut nimic, si dupa 4 ore a murit... dar tu trebuie sa te duci imediat la veterinar, ca sa isi faca efectul ceea ce iti da ca acum bea, ca e asa la mijlocul bolii, si ai sa vezi ca daca te duci DE URGENTA! la veterinar, dar separa-i si pune-l in alta colivie si du-l numai pe el/ea, se va face bine. Insanatosire grabnica!
Duo repe de lveterinar! Ce specie? Eu am avut o nimfa si dupa catva timp a murit si aproape aceseleas sintome.Coco manca si se "usura"
Deniissel întreabă: