| JockerStoica a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un caine din urmatoarele rase: Amstaff, Bull Terrier, American Pitbull Terrier.
Voi ce rasa din cele enumerate de mine ati alege? Si de ce ati alege-o?
Care e mai puternic?
Care e mai rapid la viteza?
FUNDA!

16 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Sincer niciunul. Pe langa faptul ca sunt caini urati, fac parte din rasele periculoase.

| JulyStorm a răspuns (pentru raluk27):

Esti pe langa. Bull Terrier-ul nu face parte din grupa I sau II, a cainilor periculosi. N-au nici o tangenta. Ai vorbit doar ca sa nu taci.

| JockerStoica explică (pentru JulyStorm):

Tu creca ori esti proasta ori te prefaci...
Am intrebat eu din ce grupe fac parte cainii?
Pai vezi ca esti proasta?
Raspunde dracu la subiect sau esti si sub influenta alcolului?
Ori ai nevoie de ochelari esti cam proasta sincer.
Daca nu raspunzi la subiect taci dracu in cacatu tau.
Acuma raportati-ma din cauza unei handicapate de ma enerveaza.

| JulyStorm a răspuns (pentru JockerStoica):

Daca citeai pentru cine era raspunsul, iti dadeai seama ca i-am raspuns aleia de scris ca sunt caini urati si periculosi.
N-am sa te fac prost. Te-ai facut singur oferind o asemenea replica.

| raluk27 a răspuns (pentru JulyStorm):

Vorbeam cu tine? Era intrebarea ta? Hai, basti!
Si ca sa vezi cat esti de praf, uita-te aici http://dli.ro/cei-mai-periculosi-caini-din-lume.html
si apoi constata ca Bull Terrierul nu are nicio tangenta cu rasele periculoase.

| PiTbuLuL a răspuns (pentru raluk27):

Sa te intreb ce ai cu rasele astea? Daca lui ii plac si nici nai habar de ele taci din gura.Nu ii fa urati ca nu esti tu o regina sa ii critici.Adevarat fac parte din rasele periculoase dar ti-ai luat unul sa vezi cum ii ce comportament are? Nu mai vorbiti urat de rasele astea daca n-ati avut luati-va si apoi puteti sa le criticati.Nu inteleg de ce ai raspuns daca tu esti pe langa subiect mai bine taci.

| raluk27 a răspuns (pentru PiTbuLuL):

Nu trebuie sa fiu eu frumoasa ca sa afirm ca un caine e urat. Tu compari oamenii cu cainii? Si de ce mi-as lua un caine periculos doar ca sa verific daca intr-adevar e periculos? Citeste pe net sau unde vrei ca acestor rase de caini le este foarte greu sa isi infranga instinctele primare si in majoritatea cazurilor ataca fara motiv, cand te astepti mai putin, chiar si stapanii. Personal, eu n-as putea iubi un astfel de caine. E treaba voastra ce si cum va cumparati, insa aveti grija cand "animalutele" din astea, pe care obisnuiti le plimbati fara zgarda si botnita, ataca pe cineva, ca puscaria va mananca.

| PiTbuLuL a răspuns (pentru raluk27):

Sa iti spun ceva nu aseaman oameni cu caini dar un caine are mult mult mai curat sufletul decat un om.Si eu am 2 pitbuli si un rottweiler si niciodata nau sarit in mine.Sunt jucausi si foarte rabdatori.Ataca fara motiv persoanele straine nu stapanul. Uite aici un site pe youtube oricum ai nevoie de cont pe google si varsta de 18 ani sa te uiti uitate cum au fost torturati bieti caini si sa zici ca oameni sunt mai buni la suflet ca ei http://youtu.be/HHizXxlNXd8.

| viotedy a răspuns:

Amstaff pentru ca e puternic si agil si mai fain decat ceilalti

| Nickname1890 a răspuns:

Mie mi e par urati toti. Ce iti place asa mult la ei?

Pentru ce iti trebuie un caine puternic si rapid?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pitbull red nose big grin.

| JulyStorm a răspuns:

American Staffordshire Terrier-ul si American Pit Bull Terrier-ul sunt aproximativ aceeasi rasa, cu utilitati diferite. In timp ce pentru Amstaff exista un standard rigid si este un caine de show, pentru Pit Bull sunt mai importante alte caracteristici in afara celor fizice.
Un Amstaff iesit din standard va f considerat Pit Bull, dar reciproca nu va fi niciodata valabila. De fapt, nu sunt multe asociatii chinologice in lume care sa recunoasca rasa in sine.
Nu inteleg ce-i cu intrebarile astea... care a mai rapic, care e mai puternic... ce importanta are? Asta poate varia de la individ la individ.
Un Amstaff va fi totusi mai masiv, deci va obosi ceva mai repede, insa aici e vb de conditii extreme. Cand e vb de joaca sau alergat prin parc, ambele rase se prezinta cam la fel.
Ca temperament, sunt caini echilibrati si puternici. au nevoie de stapani cu temperamente de tip alfa. Daca nu esti in stare sa te impui, mai bine ia-ti o javra mica si pufoasa (pe care le-o considera raluka27 frumoase), nu iti lua un Pit sau un Amstaff. Prin a te impune in fata unui caine nu ma refer la violenta, sa stii. Trebuie sa fii capabil sa il strunesti fara a-l lovi, pentru ca la maturitate cainele ii va semana stapanului. Cu siguranta nu vrei sa ai un caine din rasa asta care musca oameni. Iti iei undeva de la 2 la 5 ani puscarie.
In teorie, e mult de munca sa faci un Amstaff sau un Pit Bull agresiv la om, pentru ca sunt rase f f iubitoare si foarte docile, dar sunt si idioti carora le reuseste treaba asta.
Despre Bull Terrier nu stiu mare lucru, dar sunt clovnii lumii canine. Cu un Bull Terrier in casa, nu te vei plictisi niciodata. Sunt caini la fel de blanzi si de jucausi ca si celelalte doua rase.
Cel mai important, toti acesti caini sunt terrieri. au nevoie de multa miscare, de multa atentie si de o mana ferma care sa ii struneasca.

| canecorso a răspuns:

Iti recomand cane corso ...sunt extrem de inteligenti ...mai multe info pe www.nobile.ro

| AndiDemo a răspuns:

Păi eu ti-as sugera Amstaff-ul pentru că este de talie medie depinde acum si unde stai la casă sau la bloc.Si până la urmă ce contează care e mai rapid sau puternic? Si in locul tău asi adopta unulwinkingSucces!

| Teo_Teo_1995 a răspuns:

JockerStoica acesti caini sunt doar de paza dar rottweiler este un caine loial cuninte daca stii sa ai griza de el usor de dresat eu iti sugerez rottweiler

| Stan_Vlad_1998 a răspuns:

Daca nu stiti cum sunt cainii astia, nu vorbiti, mancati toti c... "vai, e caine rau, te omoara". Nu! Nu-i asa, un caine e dupa cum il creste stapanu', nu se educa singur de capu' lui!
Sa revenim la subiect, eu as alege Amstaff'ul, sunt niste caini frumosi, cuminti si EXTREM de afectivi si loiali!