* Westy
* Bichon Frise
* Schnauzer pitic
* Terrier de Cairn
* Terrier de Norfolk
* Boston Terrier
* Yorkshire Terrier
* Silky Terrier
* Shih Tzu
* Bichon Maltez
* Poodle
* Basenji
Acestor caini nu le cade blana, dar trebuie ingrijiti foarte des.
Respect pentru dorinta ta, pentru ca si eu am crescut animale in casa tot timpul.In primul rand trebuie sa cunosti implicatiile, pentru ca, mai ales cainii iti ofera toata dragostea lor si odata asimilat in familie, abandonarea lui ii produce suferinta.Alegerea depinde de preferintele tale, iar problema parului se rezolva prin alimentatie si ingrijire corespunzatoare, in functie de
rasa.
Daca locuiesti intr-un apartament, eu zic sa renunti la idee...pentru sanatatea fratelui, e un risc inutil.
Bichon-ului nu ii cade asa mult par, insa ii cade. Poti cumpara un caine chinezesc cu creasta (nu are par, deci nu naparleste deloc) ...
Sincer daca vrei sa fii si admirat pe strada cand te duci la plimbare cu cainele eu iti recomand un Rottweiler, e un caine mare dar si foarte destept si protector. Iar daca vrei sa iti iei recomand sa iti iei baiat.
In legatura cu parul, ii cade decat 1-2 ori pe ani. si f. putin.
Poodle. este special conceput pentru persoanele cu astm sau alergii. din cate stiu eu, este singura rasa recomandata. A nu fi confundat cu pufoseniile albe pe care le tot vedem pe strada. E ceva mai rar, dar e cel mai bun. Si printer cei mai inteligenti caini.
Buna!
Apreciez ca vrei sa il tii in casa. Trebuie sa te interesezi de un Poodle. Ai putea sa mai afli si de la niste medici veterinari ce caine vi se potriveste cel mai bine.
Bafta!
Pai multi caini poti sa cumperi si cu mai putin par deoarece totul conteaza de cum il educi.Eu am un rottweiler foarte mare da nu face nimic in casa, acum ce caine ai putea sa-ti iei ar fi Bull terrier, Amstaf, buldog francez sunt o diversitate de rase care poti sa cumperi.
AndradaCecilia întreabă: