| doarpentruintrebari129 a întrebat:

.. vreau sa imi iau un caine (sunt baiat) si nu stiu ce rasa de caine atrage fetele (nu ca nu as iubi caini)...ma inteb...

6 răspunsuri:
| AlexandraAlina98 a răspuns:

Du-te la un adapost de catei si ia un catel slab si pricajit de talie mare, ai grija de el, cand vei iesi cu el la plimbare si o sa te intrebe fetele "de unde il ai?", si tu le vei spune ca "il am dintr-un adapost si era slab si pricajit dar l-am luat ca sa imi fie prieten pe viata dar mai ales ca sa il scot din adapost"(pe mine mar impresiona genu de fapte
p.s. :nu conteaza rasa

| BornToBeLoved a răspuns:

Doberman, atrage fete
Rele, sau bichon, pitipoance!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doamne! Tocmai cand credeam ca le-am auzit pe toate!
Atractia pentru animale se numeste zoofilie! Asta vrei tu? O zoofila, sau o prietena care sa fie atrasa de tine si nu de potaie?

| Claudia15Maria a răspuns:

Bichon frise de talie mica ( Aceia sunt scumpi dar atrag orice fata care cu siguranță te va iubi ) asta e părerea mea de obicei aceste rase atrag fete iubitoare cum vrei ca sa atragi o fata :Cățelul mereu se va opri in fata fetelor bune, iubitoare, frumoase atunci ele ii vor mangaia caputul lui adorabil iar după vei putea conversa cu fata fara emoții gândește-te ca nu o vei mai vedea niciodată daca nu merge ( nu va merge doar cu fetele care sunt intr-o relație ) Succes

| ClaudiaBM a răspuns:

Labradorii. happy

| Dodgge a răspuns:

O sa ai cainele ala 10-15 ani, daca doar pentru asta vrei sa il iei atunci mai bine lasa.