| aluu10 a întrebat:

Vreau sa imi iau un hamster, am fost azi la carrefour si erau acolo 2 foarte draguti, dar mama mea nu a vrut sa imi ia. Ce sa fac? Cum sa o conving pe mama sa ma lase sa imi iau un hamster? VA ROGGGGGG. raspunsul castigator primeste funda+VOT!

Răspuns Câştigător
| maryana5 a răspuns:

Poate nu iti acorda suficienta incredere ca sa te lase sa ai un animal. Cu un animal nu este de gluma, trebuie sa-l tratezi ca pe un suflet in casa, ci nu ca pe o jucarie: daca te saturi de ea, iei alta si pe asta o arunci.

Si eu am hamster si am reusit s-o conving pe mama sa mi-l cumpere, in ciuda faptului ca primul meu hamster nu a crescut frumos si a trebuit sa ne chinuim cu el.

In primul rand, documenteaza-te despre hamsteri. Mama ta probabil nu stie mai nimic despre acest animal si asta poate fi motivul pentru care refuza sa-ti ia unul. Aici trebuie sa intervii tu, sa-i dai sfaturi bazate pe argumente solide.

Apoi, pana la urma. este usor sa ai un hamster. Este ataaaat de dragut si se descurca cu seminte si fructe. Curatenie in cusca ii trebuie saptamanal si... cel mai important: este un animal nocturn! Dar cum ziceam trebuie sa te documentezi. Poti incepe de aici: http://firsthamster.wordpress.com/2009/04/18/curiozitati-depre-hamsteri/

Convinge-ti mama ce animal adorabil o sa aduci tu in casa! :)

6 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Salut! spune-i ca numai tu vei avea grija de el,ca tu vei afce curat dupa el, ca il vei invata sa nu faca prostii si ca ti-l doresti foarte foarte foarte mult! a! mai adauga:
-nu o sa mai cer bani daca mi-l luati!
sau:
-o sa fac ce vreti voi daca mi-l luati! o sa fac curat, o sa invat mai bine...(si ce le mai place parintilor tai sa faci).
Sper sa mearga! succese!

| NoNameJunior a răspuns (pentru NoNameJunior):

Ca tu vei*face curat dupa el.scuze.

| A4DrIAn a răspuns:

Pai cand vei lua o nota buna la scoala. spune-i acest lucru si poate iti va lua unu cadou.
Sau sa ii zici ca ai vrea unu cadou de ziua ta.happy
Spor.

| NOsay a răspuns:

Si eu vreau un hamster uite ce sa faci :
-spune-i ca vei lua note mari la scoala
-ca te vei ocupa de el
-o sa faci urat in camera si ca te vei juca cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| anutza86 a răspuns:

Salut! Te rog zi-mi si mie cat costa un hamster in Carrefour. Si ca un raspuns la intrebarea ta, te-as sfatui sa-i zici mamei tale ca vei avea singura grija de el. Multumesc