| Mimiiiiii a întrebat:

Vreau sa-mi spuneti si mie ce ocupatii si hobby-uri aveti ca de o vreme caut si eu o pasiune si nu-mi gasesc.Nu prea am din ce sa ma inspir si nu gasesc ceva anume care sa ma tie ocupata mult timp si captivata si plus sa-mi placa la nebunie ceea ce fac.Ce propuneri aveti? Scrieti va rog cit mai multe puteti, poate gasesc ceva interesant kiss Multumesc

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu citesc. Este o pasiune care ma satisface la maxim inca de cand am invatat sa citesc si care m-a ajutat sa nu ma plictisesc niciodata. In plus, mi-a oferit milioane de informatii interesante care imi sunt utile in viata de zi cu zi si imi imbogatesc mintea si sufletul.

| untu a răspuns (pentru Brigaela):

Foarte frumos! Este o adevarata pasiune:cititul!

| Mimiiiiii explică (pentru Brigaela):

Am fost si eu un timp pasionata de citit, dar ma plictiseste un pic si nu prea gasesc carti care sa ma impresioneze si sa-mi dea o lectie de viata sau sa ramie pe mult timp in memoria mea.

| Brigaela a răspuns (pentru Mimiiiiii):

Mergi la biblioteca si cere-i bibliotecarei. O sa-ti recomande cateva sute de carti bune dintr-o suflare. Cred ca este imposibil sa te plictisesti citind. Si poti, astfel, sa-ti imbunatatatesti si limba romana si sa scapi de problemele pe care le ai.

| thewomaninwhite a răspuns:

Cateva dintre hobby-urile mele sunt; cititul, impletiturile, bratarile din ata, badmintonul, prajiturile si retetele noi si nu in ultimul rand statul degeaba.

| Max_David_1994 a răspuns:

Teste/Exercitii online.
Fifa 15. laughing).
Sa scrii sau sa citesti ceva pe Wattpad O.o
Muziica.
Bravonet.ro
Desenat/Pictura.
Bicicleta.
Facebook Fan Page.
Fitness/Filme (pentru fete).
Sport.
TPU, Facebook... (social).
Shopping.

Asta poti face tu.

Funda?

| Gargant a răspuns:

Iti recomand muzica (pian, chitara, etc) Eu fac chitara si pian si stiu sa cant un pic la tobe.
Bafta!

| Camyyyyy a răspuns:

Incearca sa faci bratari, un joc pe net, dansul, pictura, poti colectiona ceva gen nasturi sau monede, origami, grafica pe calculator, poti planta flori sa ai o mica gradina sau sa faci haine sau de ce nu retete sa gatesti... Sau poti sa iti faci un canal pe you tube si sa pui filmulete sau o mica emisiune... poti face poze artistice sunt multe...