anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vroiam sa va intreb daca as lua un pui de lup salbatic si las creste ar putea fi domesticit adica sa nu fie agresiv cu mine?
Dar un pui de tigru?
Intreb din pura curiozitate!
Fundă cel mai bun raspuns big grin.

Răspuns Câştigător
| victorandrei a răspuns:

Lupul poate fi domesticit mai usor, tie daca stai zilnic cu el probabil nu ti-ar face nimic dar cu ceilalti... dumnezeu cu mila :d
Cu tigrul nici o sansa laughing si daca este dresat si il apuca joaca cu tine posibil sa fii muscat involuntar laughing pe sistemul : bagi o manuta si scoti un ciotulet laughing

7 răspunsuri:
| MrSoapte a răspuns:

Animalele enumerate de tine, sunt salbatice! In primul rand, daca doresti sa cresti un asemenea exemplar, trebui sa dai socoteala celor de la protectia animalelor, deoarece...mediul lor este in salbaticie! Oricata mancare i-ai da, oricat dresezi respectivul animal, la origini este animal salbatic, pradator! Deci, sunt cele mai mari sanse, sa devina agresiv si, din acest motiv sa se ajunga la ceva gramatic! Sper ca am reusit sa-ti satisfac aceasta curiozitate! O zi buna-ti doresc!

| Sup3rN0va a răspuns:

Cu lupu mai merge fiind stramosu cainilor din ziua de azi...Dar cu tigru chiar daca l-ai dresa sa zicem de la 2 saptamanii.
Daca te-ai ranit, daca nu il hranesti destul sau daca pur si simplu nu-i convine ceva si il enervezi ai incurcato te omoara..chiar daca te cunoaste de atat de mult timp...

| DariusAndi a răspuns:

Nu incerca! Sunt animale salbatice si tot vor incerca ceva...rau,adica! Sper ca intelegi, oricum nu e o idee buna!

| Tarta_Marius_1988 a răspuns:

La un momnet dat tot ar ataca happy
pur si simplu e un animal salbatic happy de
si s`ar putea sa se domesticeasca dar garantia e nu aihappy

| Claudiuu7 a răspuns:

Din cate stiu tigrii nu ataca oameni in mediul lor natural, dar lupii o fac.Si in multe temple din Tailanda sunt tigri imblanziti, dar lupi foarte rar.

| Claudiuu7 a răspuns:

Din cate stiu tigrii in mediul lor natural nu ataca oamenii, dar lupii o fac.Si inn tailanda exista numeroase temple cu tigri imblanziti, dar lupi foarte rar.

| bumerang1234 a răspuns:

Dar ar putea fi domestic mai mult de 70%... funda big grin