Buna. pai.asigurate ca motanul tau(sau altii) nu a avut niciun loc pe unde sa intre.a.si.cat de mare era acvariul? broastele testoase sunt obisnuite sa se urce una pe alta si sa evadeze daca inaltimea acvariului e prea mica. uitate absolut peste tot in acea camera.am si eu o broasca testoasa pe care am pierdut-o intr-o zi la mine in camera. apoi am gasit-o sub niste reviste asezate pe jos. de atunci o tot scot din acvariu si o las sa mearga prin camera(sub supravegherea mea) si ea cauta locuri cat mai ascunse. deci cauta in colturi. totusi, eu nu cred ca motanul ar fi putut sa o manance, poate doar sa se joace cu ea.si oricum, cum ar fi luat motanul broasca din acvariu? mai cauta si anunta-ma si pe mine daca o gasesti.mult succes!
Mai era cineva in casa? Sau poate i s-a intamplat ceva si a murit ea se poate descompune repede si sincera sa fiu si o prietena de-a mea a avut cazul asta si a aflat ca murise prin dovada ca a gasit un os in bolul cu cealalta broscuta era al ei si probabil ca cealalta a mai mancat din ea e scarbos da este adevarat! Mult noroc! A si daca era mici si putea trece pe sub usa atunci... poate si pisica.
Va multumesc. Stiti, am gasit-o
Era intr-un coltisor al dulapului unde nu ma asteptam pentru ca ma uitasem si nu am gasit-o
Biata, a stat cateva ore si cand am vazut-o era plina de praf si am luat-o si am pus-o in apa caldutza si si-a revenit acum e bine, desi cam activa si inoata amandoua ca nebunele p-aici:*
Sigur nu a iesit?:-s
am avut si eu o broscuta testoasa tot de florida.
si am lasat-o pe pamant afara pana i-am schimbat apa.am intrat pana in casa si cand am iesit nu mai era.
am gasit-o dupa o jumatate de ora se ingropase in pamant
cauta mai cu atentie