| hehexdd a întrebat:

Salut tuturor, acum 2 zile,duminica la pranz am auzit-o pe bunicamea strigand si cand am iesit am vazut catelusa mea moarta imi venea sa dau cu piciorul in tot ce apuc, se pare ca bunica mea a iesit afara(de obicei catelusa se lua dupa ea ) si pe drum a muscat-o un caine de burta si a murit crying, dormea mereu la picioarele mele, se juca cu mine, avea un stil al ei unic crying.Cum pot trece peste asta? Ma tot gandesc la ea si imi vine sa plang sad

Răspuns Câştigător
| alissa6 a răspuns:

Nu e simplu sa treci peste asta, doar vizualizeaza amintirile cu ea si fai o inmomantare ca sa-ti iei ramas bun si o sa vezi ca in timp iti vei aminti de ea dar no sati mai fie asa dor.

4 răspunsuri:
| huuu a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat dar trebuie sa accepti ce s-a intamplat si sa mergi mai departe/

| vanesaandra a răspuns:

Draga sa stii ca mie nu mi sa intampat dar sa stii ca atunci cand l-am citit am planscryingcrying imi pare rau dar draga asta e viata dar uite ia-ti un alt caine si pune-i acelasi nume numai ca cu un doi la final exemplu:rex-rex al doilea

| angelwithgreeneyes a răspuns:

Deci, acum voi scrie ceva care sigur te va face sa langi!
dar nu e nimic, fiecare suntm oameni, descarca-te
Gandeste, s-a dus intr-un loc mai bun!
Sunt sigura ca o iubesti, si sunt si mai sigura ca ea te-a iubit f mult happy

Nu poti trece peste, timpul vindeca ranile, dar oricum ele tot raman sad
stiu prin ce treci... pe data de 18. 10. 2010 mi-a murit papagalu crying il iubeam enorm[acum sa vorbim despre problema ta]

Ideea e ca, toti ne ducem odata si odata, dar trebuie sa stii ca e ceva normal, e ciclul vietiisad din pacate

descarca-te, nu te forta sa nu plangi sad
Sa sti ca ea e acolo si nu vrea sa te vada ca suferi sad
Stiu sigur ca te-a iubit!
nu incerca s-o uiti, dar nici nu te gandi excesiv la ea sad

stiu ca nu ti-am fost de ajutor dar, stiu ce simti sad

| Larisa a răspuns:

Stiu prin ce treci,si te inteleg perfect,si catelusa mea a murit pentr ca bunica a ajuns prea tarziu cu ea la doctor.sad,Dar eu prefer sa ma gandesc ca e inca langa mine, sa-mi amintesc momentele frumoase care mi le-a oferit, nu stiu daca ma crezi dar inca mai plang dupa ea, chiar si acum cand scriu.A fost poate cel mai bun prieten al meu, dar a plecat.Stiu ca doare, si inteleg prin ce treci.Mult curaj!