Pai undeva in dreapta cred, pe langa raspunsurile noastre se afla o panglica incolora, si jos mi se pare ca scrie "declara raspunsul castigator" daca pui sageata pe ea o sa se faca portocalie, dai click si gata :d
~ Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana
~Sa pretuiesti mai mult dragostea ce ti se ofere decat cea pe care trebuie s`o cuceresti!
~Niciodata nu suntem atât de învinsi sau atât de învingatori pe cât ne consideram singuri.
~Nu cred ca persoanele ajung sa se schimbe, odata cu trecerea timpului.
In general, insa timpul ne demonstreaza cum sunt ele in realitate.
~Iubirea în general e ca un joc de carti Vezi cum le împarti ca o sa primesti dragoste din parti.
~Lacat la inima-am pus si cheile le-am ascuns, sa nu poata nimenea sa mai intre-n viata mea.
~Plângi ca prietenul tau te-a parasit? O sa gasesti o gramada ca el, si nu plânge! Poate cineva se va îndragosti de zâmbetul tau.
Te uiti în oglinda si-ti spui ca esti urâta? La naiba! Esti cea mai frumoasa, esti unica. Nimeni nu-i perfect. Toti suntem speciali.
Vrei sa fi mai buna? Poti fi, dar mai bine fi tu însati! Sunt defecte dupa care unii sunt înnebuniti.
Nimeni nu te iubeste? Stai linisita! Exista si cineva pentru tine. Poate nu va aparea acum, da’ va aparea cândva.
~Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt!
~Cand iti zambeste, zambeste-i si tu.
~Te uiţi la fostul tău prieten şi te întrebi: 'Am fost beată pe tot parcursul relaţiei?'
~Nu vă îngrijoraţi dacă un bărbat spune "Te sun eu" şi nu sună.
Poţi să fii sigură că n-a uitat, nu ţi-a pierdut numărul, n-a murit. Pur şi simplu n-a vrut să te sune!
~Nu-mi venea să cred ce vorbe au ieşit din gura ta. Eu nu te credeam în stare să-i spui alteia aşa: că e totu' pentru tine, că doar pe ea o iubeşti, că stai de milă cu mine şi ai să mă părăseşti.
~Nu contează cât eşti de departe, inima în continuare pentru tine bate.
~Când crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba întrebarile.
~Copilăria unei fete se încheie atunci când ea nu mai este chemată la bucătărie să mănânce, ci să gătească.
~Noi suntem cele mai bune prietene şi-o să trecem peste toate. Şi cand avem probleme, ne rugăm să nu fie la mate ♥
~Noaptea când mă opresc din plâns, te sun cu număr ascuns. Dar nu pot să-ţi spun ceva, vreau să aud doar vocea ta!
~Inelul de căsătorie se poartă pe degetul inelar al mânii drepte, deoarece acesta este singurul prin care trece o venişoară care duce spre inimă ♥.
~R. e. s. p. e. c. t. pentru toate fetele care spun ''te iubesc, dar nu-mi dau hainele jos să-ţi demonstrez''.
~Unii spun că Disneyland e cel mai fericit loc de pe Pământ. Evident, ei n-au fost niciodată în brațele tale ♥!
~Eu zâmbesc că am cu ce! nu sunt ca tine, ştirbă. ştii tu de la prea multă ce!
~-Logica masculină: nu o sun, aştept să sune ea.
-Logica feminină: l-aş suna, dar poate par disperată.
~El: Iubito ♥, eşti geloasă?
Ea: Nu...
El: Atunci dă-mi un pupic!
Ea: Să te pupe aia la care i-ai lăsat numai like-uri şi comentarii la poze!
~- Știi, ești ca o Barbie!
- Wow... Mersi. Frumoasă și înaltă?
- Nu. Plastică, superficială și fără creier!
~Ea a fost cu mine în toate clipele grele. A suportat toate idioţeniile mele. Chiar dacă o tratez ca pe o oarecare, o iubesc mai mult decât vi se pare ♥.
~Uită-te în ochii mei. Zâmbeşte puţin! Fă-mă să nu regret că eşti băiatu' la care ţin! Distanţa n-o să ne despartă, ştiu prea bine. Că tu mă iubeşti, mereu sunt alături de tine! ♥♥
~Ai renunţat la ea că cică nu era aşa "bună". Da' uite-o acum : în club, pe tocuri, cu un golan de mână ♥!
~Înainte fetele găteau ca mama. Acum beau ca tata ♥.
~Dacă viaţa îţi dă un şut, prinde-o de picior şi pune-o la pământ!
~Ea: Te gândeşti vreodată la mine?
El: Mult.
Ea: Când te gândeşti la mine?
El: De fiecare dată când îmi bate inima ♥.
~Nimeni nu vorbeste in prezenta ta, cum vorbeste in absenta ta.
~Nu mai fugi cand toate dor, cea mai buna medicina e sa plangi uneori!
Funda?
Cel mai bine e să scrii ceea ce simţi tu în acele momente, poţi de asemenea sa pui o melodie liniştitoare sau,, sălbatică,,. Ştiu că nu asta aşteptai, dar ce ne-am face daca toţi am avea acelasi status, cel mai bine e : Fiecare cu sentimentele şi statusurile proprii, nu?
Salut
Sper sa iti fiu de Folos
2. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit
3.Hai sa ne inpartim lumea. luna mie, stelele tie... oceanul mie. Pamantul tie dar mai bine totul tie si tu mie...
4. Iubirea fara sarut
e un lucru neplacut
ca un clopot ce nu suna
ca o noapte fara luna
7. Esti o floare
Esti un crin
Ai parfumul
Cel mai fin!
8. Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita
FUNDA? FUNDA? FUNDA?
Gabryela64 întreabă:
Bomboane întreabă: