| Madap a întrebat:

Salut.
Urmeaza sa merg cu cainele meu la o expozitie(concurs de frumusete), la categoria Junior(are 10 luni) si nu am nici cea mai mica idee ce ar trebui sa stie cainele meu sa faca.Va rog sa-mi spuneti cum urmeaza sa se desfasoare concursul. FUNDA!

4 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Pai tu nu ai idee de nimic dar ai de gand sa-ti duci catelul la o expozitie, daca catelul tau nu e de rasa pura si nu are Pedigree poti sa te duci eventual sa vezi ceilalti caini dar nu sa fie catelul tau un participant al concursului.
Nici macar nu te-ai interesat, nu ai vorbit cu un organizator, un juriu ceva..nimic..Cine te crezi?
Crezi ca poti invata cainele cum sa se poarte si un dresaj de ring intr-o zi, saptamana?
E o munca depusa atat pentru tine cat si pentru caine...

| Madap explică (pentru MeimeiPinguinu):

Nu e nevoie sa te stresezi pentru cainele meu. E rasa pura, are Pedigree si are dresajul de baza facut. Corespunde tuturor cerintelor rasei sale. Intrebam doar cum va fi acolo, ce trebuie sa faca CONCRET la jurizare pentru ca am emotii. Nu ti-am cerut parerea din punctul de vedere al unui organizator sau veterinar ci pur si simplu opinia unui participant.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Madap):

Mda sigur

| FashionTrends a răspuns:

Pai in primul rand sa stie sa faca giumbuslucuri.