| TechElias a întrebat:

V-aș ruga să îmi răspundeți dacă știți la următoarea întrebare și dacă aveți recomandări sau atenționări să le scrieți. Am 15 ani sunt la liceu și obișnuiesc să fac niște tutoriale în Photoshop, am website, expert în Photoshop și întrebarea e următoarea : Șite cineva ceva site-uri pe care public imagini sau ceva create de mine sau ceva asemănător și primesc bani? Sunt minor, m-aș bucura să fie ceva unde să nu fie nevoie de acord major sau de conturi pe alt nume. Aș dori să detaliați dacă nu trebuie să plătesc și eu ceva. Vă rog să nu dați răspunsuri irelevante din alte subiecte sau să scrieți glume. Vă mulțumesc anticipat și dau fundă celui mai satisfăcător răspuns.

1 răspuns:
| Fan7a4 a răspuns:

Http://imgur.com/ acesta ar fi un site pe care poti publica, dar sa nu te astepti sa primesti bani, bani nu primesti decat daca faci o poza pentru cineva anume, iar acea persoana te plateste, din editare video si photo, chiar si audio, daca nu lucrezi pentru cineva nu ai cum sa scoti bani altfel, ai putea sa iti faci o pagina de facebook pe care sa postezi pozele tale, instagram, twitter, orice retea de socializare, poate ai noroc si le vede cineva care are nevoie de un editor bun (daca chiar te consideri bun), in rest nu ai cum altfel, si nu ai cum sa faci bani daca nu esti major, nu o sa gasesti site care sa te plateasca ca pui o poza si atat, dar in schimb daca te gaseste cineva care are nevoie de un editor, iar parintii tai isi dau acordul ca doresc sa te lase sa faci asa ceva, atunci poti face bani seriosi din treaba asta, chiar sa te intretii singur, dar fara un acord major nu ai ce face... sper ca te-am lamurit :)