Al meu nu se poate abtine nici dupa 2 ani, adica daca il scot afara face afara, daca nu il scot face un il apuca )
Si cam cate saptamani poate dura?
Cam o luna.
Al meu s-a dus după 6 săptămâni în locul în care l am pus.
Multumesc
Eu mi am învățat câinele de cand era micul. Mi a luat vreo 4 luni sa l obisnuiesc sa ceara afara. I am luat pamperși din aia pentru câini, i am lipit intr o parte a dormitorului sa faca pe ei. Cand făcea in alta
Parte il certam si il duceam cu botul in pipi gen si il certam ca nu e bine, apoi il duceam le pampers.
Cred ca nu poți sa l obișnuiești altfel decât prin cearta. Eu eram foarte suparata ca face in casa. Odată l am certat foarte rau si fiind pui, i au dat lacrimile. Eu apoi am plecat in oraș si cand m-am întors saracul rămăsese pe păturica lui acolo unde il lasasem si era ud, făcuse pe el. De atunci cred ca a prins frica ca l cert si cand voia sa faca chiuia sa l dau afara
Pai poate ii cumpar pamperși dinaia ca la bebeluși nu tip covoraș )
Eu cu al meu vreo 2 luni mi-a luat pana sa l invat sa nu mai faca in casa si acum nu mai am treaba cu el face numai afara, bine al meu e un yorkshire de un an jumate :p, ce caine ai?
Pai eu am un yorkshire de un an jumate, si mi-a fost greu sa l invat la inceput sa nu mai faca in casa, era stresant dar dupa vreo 2 luni asa facea normal afara, trebuie doar sa iesi cu el non stop)cam atat