| Roberttt04 a întrebat:

Vreau sa îmi achiziționez un câine de talie mare și m-am gândit să îmi i-au un Amstaff.Imi spuneți și mie cum e dresajul la acest câine dacă pot să îl fac eu acasă cu el? Și dacă este greu de întreținut și aș vrea să îl învăț să fie prietenos și să nu se i-a la bătaie cu alți câini și să nu muște lumea.Va multumesc! (și dacă vreți să îmi mai dați idei de caini de talie mare)

3 răspunsuri:
| cocp a răspuns:

Sal eu am un caine amstaff de 1 an si nu e adevarat ce zice loredana, Il am de mic si daca e obisnuit cu lumea nu va face nimic, noaptea cand vine un strain la usa sau la poarta latra. Te intrebi cum am facut eu sa fiu eu sefu haitei pai cand era mai mic 4-7 luni il loam si il puneam pe spate si il tineam de gat usor, si il tineam pana nu se mai misca dupa il lasam tot asa in fiecare saptamana, dupa vede ca tu esti sefu daca tu nu vrei nu face, acum cu intretinutul nu eu il tin in curte si i dau mancare ieftina 1-1. 50lei kg, mai am un caine si odata a incercat sa i fure osu si au inceput sa se bata i-am despartit eu dupa, sunt foarte destepti in ultimele luni i dau oase si cand i dau un os merge si il ascunde si incearca sa fure osu celuilalt caine, ieri i-am pus apa si i-am dezlegat cainele era mort de sete si s-a dus la celelalt caine sa i fure apa, dupa parerea mea sunt mai destepti cu husky cainele e baiat funda pentru ca am scris atat de mult?

| adi2003 a răspuns:

Eu am un amstaff are 5 luni l-am luat de la 2 luni l-am dresat singur acasanu e agresiv cu alti caini si e prietenos cu toata lumea am reusit sa il invat: sezi, culcat, asteapta, aport, latra, nu-i voie si lasa

| EllaLoredana a răspuns:

Nu cred ca ai multe sanse sa dresezi un asemenea caine, mai ales acasa. Cat despre partea cu ''PRIETENOS,, nici gand au gresivitatea in sange. Ce ai zice de un Labrador? S, au Husky?