anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut vreau sa imi cumpăr un caine amstaff iar părinții nu ma lasa deoarece ei cred ca este un caine periculos, vreau niste detalii despre această rasa de caine, merita sa am in curtea familiei un caine ca acesta? Care nu va face rau oamenilor si familiei inclusiv mie, care din cate am auzit ca de la 4 acest caine turbeaza?

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Acesta este un caine cu potential periculos. http://stirileprotv.ro/......i-sau.html
Mai mult, sunt nenumarate cazuri cand si-a ucis propriul stapan. Dar si daca isi sfasie stapanul este rau si daca il sfasie pe altul pentru ca raspunde tot stapanul. De ce nu-ti iei un ciobanesc german? Acesta poate fi dresat si este un bun caine de paza si este un caine inteligent. De ce sa-ti iei un caine idiot?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cand vrei sa raspunzi sau sa pui o intrebare nu-mi da mesaj pe privat ci aici unde ai pus intrebarea. Spuneai de u caine lup. E mai mica probabilitatea ca un caine lup sa faca asa ceva cu atat mai mult cu cat este si dresat. Orice om poate sa-ti spuna ca Amstaff-ul este mult mai rau. Asa ca nu vad de ce te incapatanezi sa iti faci rau singur!