La 2 săptămâni fara formulă de lapte de la farmacie data de veterinar n-ai ce face. Abia de la o luna jumate poți începe cu mâncare.
Deparazitarea interna începe de la o luna.
Am 6 caini si niciunul nu a stat mai mult de o luna de cand s-a nascut la cel de la care l-am luat, in general pe la 3 saptamani o luna i-am luat, dar pe acesta trebuie sa l iau mai devreme pentru ca n o sa mai fiu acasa dupa, oricum mersi
Și eu am pitbull, dar are deja 11 ani și sincer nu mai știu când i-am făcut vaccinul. La 2 săptămâni zic că e cam repede să îl iei, dar...cum crezi tu.
Odată ce l-ai luat mergi la veterinar cu el cât de repede poți și știe el ce are de făcut. Îți face și carnet de sănătate, pe care trebuie să îl păstrezi.
Mai departe e ușor, 1 dată pe an, toată viața lui, pastile de deparazitare, apoi, după câteva zile vaccinul anual.
Părerea mea este să te ți de un veterinar. Te îndrumă el. + Mergi la poliție și dai declarație pentru câine, altfel...ai probleme.
Am un prieten care are husky, e considerat caine agresiv adica ii trebuie acte pentru el, sau?
Nu e agresiv, dar trebuie, oricum, acte (carnet de sănătate unde se văd vaccinurile anuale).
Rase agresive: pitbull, amstaff, bullterier, cred că și dog argentinian, rottweiler, mai sunt câteva. Poți căuta pe net toate rasele periculoase.
Este un chin foarte mare să iei un câine așa de mic! Riști să-ți moară, trebuie să-i dai tu să mănânce și multe altele! Minim 1lună și jumătate!
anonim_4396 întreabă: