Pisicile isi iubesc foarte mult familia umana, si au tendita sa o apere. Feline in general sunt extrem de empatice, sufera pentru tine cand esti bolnav, se tot ingrijoreaza cand au impresia ca nu esti in siguranta; problema e ca pisica e mai rezervata, ea nu isi arata ostentativ sentimentele, cum face cainele.
Ba da, sunt foarte iubărețe, eu am avut multe și mereu au fost foarte afectuoase. Torc tot timpul când mă văd, când vin acasă se agită pe la geam și se uită cum intru în curte, vin după mine peste tot, dorm pe mine etc. Depinde și cum le crești. Sunt indiferente dacă simt că ești și tu indiferentă sau dacă le deranjezi prea mult. Mie mi se par deștepte. Ale mele deschid uși
Am o pisica pe care am crescut-o cu seringa inca de cand era pui. Ma adora efectiv. Nu stiu de ce au pisicile o reputatie asa proasta, dar isi iubesc mult stapanii in felul lor. Au si ele diferite personalitati, la fel ca oamenii. Unele arata afectiune mai deschis, altele sunt mai distante asa, dar nu inseamna ca nu tin la stapanii lor. Mai ales daca e o pisica salvata de pe strada. Ele au trecut prin multe si normal ca sunt mai distante, dar simt afectiune fata de persoana care le-a primit in casa lor si le hraneste zi de zi.
Pisicile sunt fiinte extrem de dragalase si iubitoare, dar sunt si pisici care nu suporta sa le iei la pupacit, ca si cainii de altfel.
heavymetal întreabă:
Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă: