| JammyBrooks a întrebat:

Salutara cititi va rog este o situatie de viata si de moarte! funda+vot!
Am o pereche de papagali perusi si femela(nu are inca 1 an) este foarte bolnava.
In jurul ceromului are un fel de ciuperca adica un fel de carne moarta uscata cam 1 cm la amandoua capetele si aceasta ciuperca o are si la ochiul drept.In rest de aceasta ciuperca nu are nimic adica e vioaie si mananca nu are nimic.Eu am doar 12 ani si la noi in sat nu exista un medic veterinar care se pricepe la papagali.Si nu am posibilitatea sa merg la veterinar doar in vara cand tatal meu se intoarce din strainatate.Cu ce as putea sa o tratez,preventiv sa nu se mai extinda? Mi se rupe sufletul cand o vad asa, O iubesc enorm de mult si cred ca o sa mor daca o sa plece in cer.cryingcrying va rog dati-mi si mie o idee despre ce ar putea avea sau cat ar mai avea de trait? se mai poate trata? va rog ofer 3 funde(o sa mai pun 2 intrebari si raspundeti cel cu raspuns castigator.)va rog!

Răspuns Câştigător
| gago a răspuns:

Buna...In primul rand calmeaza-te, relaxeazate.

Am avut si eu la fel in copilarie nu e nici o panica se va trata trebuie sa ii pui acolo pe cojitza aia CREMA DE GALBENELE asa se numeste cumpara de la farmacie sau spune-i mamei tale.

Eu iti urez succes si papagalului multa sanatate

PS: Mult stres dauneaza!

funda?

7 răspunsuri:
| Ciulin_Robert_1995 a răspuns:

Daca are la picior dai cu albastru de metil si eu am patit asa cu papagalii mei

| nutuxcristian a răspuns:

Nu stiu ce are, dar cred ca este o infectie, asa ca du-te la oras apoi la pet shop...altceva nu iti pot spune si chiar imi pare rau pentru ea sad

| Tynnna a răspuns:

Daca o iubesti asa mult, fa tot posibilul sa ajungi la veterinar. Ia pe cineva cu masina, un unchi, o matusa si mergeti. Sau macar fa-i o poza si arata-i-o unui farmacist veterinar. sau da-i poza cuiva care poate merge in oras la farmacie veterinara. Imi pare rau pentru ea. sper sa se faca bine straight face

| Tynnna a răspuns:

Buna! ce mai face pasarea ta? e bine? big grin

| JammyBrooks explică:

Da ...cat de cat.ma ajutat crema de galbenele foarte mult acum vad ca incepe sa ii se desprinda

| Mihhaa a răspuns:

Au raie, da-le cu ulei de parafina dimineata si seara pana le trece.

| JammyBrooks explică:

Papagalita a murit acum 3 luni.Multumesc oricum!