anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare am cumparat o casa in oras si vin de la bloc,am o vecina care are un caine care latra mereu cand intru si ies din curte,cainele sare si in curte la mine latra mereu cand aude ceva si e foarte galagios si enervant,face parul alb,am vb cu ea si i-am spus ca sun la politie daca nu rezolva problema si a zis sa astept sa se acomodeze cu mine problema e ca locuiesc de o luna deja si tot asa face,cum pot face sa elimin cainele pe cale legala, fara sa ai fac rau javrei

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu prea se pot face multe. Citeste pe aici: https://www.avocatnet.ro/......tea.html*7

| Freya1 a răspuns:

Trebui sa il lege ca sa nu mai vina la tine si sa nu te atace asta e legea iar cu galagia stand la casa nu stiu ce sa zic e caine latra.Dai ceva de mancare vorbeste cu el nu mai fi scartar ca atunci si el te simte.Nu poate femeia sa isi omoare sau abandoneze cainele pentru ca te latra pe tine

| IIIshaneIII a răspuns (pentru Freya1):

Problema ca i-am spus cu frumosul si nu a vrut sa il lege, avand in vedere ca mai are unul dar ala e linistit, o doare la basca, dar asa imi spune mie de vecinu x ca asculta muzica tare si citez "linistea e ba 2-a natura " spune ea, dar chiar javra ei face mai multa galagie ca toti vecinii la un loc

| anonimg a răspuns:

Daca nu vrea sa faca liniste de bunavoie, atunci de voie sau de nevoie chemi politia.
Pai vecinul tine mai mult la animale decat la oameni? Se pare ca animalul si stapanul impartasesc acelasi caracter. Cainii trebuiesc legati chiar si la casa.

| IIIshaneIII a răspuns:

Deci sa inteleg cainele poate sa latre multb si bine, iar eu daca cumpar niste boxe 5.1 si dau la maxim iau amenda, e normal?

| nirocino a răspuns:

Ai aceeasi problema cu cineva care s-a mutat langa calea ferata si i s-a spus ca se va acomoda cu zgomotul dupa circa doua saptamani.
A fost sfatuit ca in aceasta perioada sa doarma in alta parte!happy

| Blastphemy a răspuns:

1. Vorbești cu vecina.
2. Nu merge cu frumosul, reclamație la poliție.

| NevermindXEXEXD a răspuns:

Poti sa ii cumperi ceva de mancare si sa ii dai. Dar pastreaza distanta. Poate asa se va acomoda cu tine

| Riciard a răspuns:

Pune-i durcolax intr-o bucata de ceva mancare si aruncai. big grin

| IIIshaneIII a răspuns (pentru Riciard):

Asta chiar ar fi funnny laughing