Http://www.aaz.ro/detalii/210308/Cumpar-pisica-Ragdoll
http://www.aaz.ro/detalii/210308/Cumpar-pisica-Ragdoll
chiar daca anunturile sunt de mult, poti contacta aceste persoane, poate inca isi mai doresc.
Buna.pentru mai multa vanzare eu zic sa iti pui anuntul pe site-urile acestea de anunuri gratuite. www.olx.ro, www.aaz.ro, www.publi24.ro. mie imi plac catelusii:(( as vrea un labrador insa nu am suficienti bani momentan. poate pe la iarna:)) in fine.baftaaa
Loca,mersi mult pentru ponturi. Chiar nu m-am gandit ca as putea sa sun persoanele care doresc sa cumpere pisici ragdoll Am pus pe o multime de site-uri anuntul dar l-am pus abia acum 2 zile, m-au sunat niste oameni dar nimic serios pana acum, am pus anunt si in Kaufland si astept sa vad ce rezultate o sa am
Buna,
Ma intereseaza un puiut de Ragdoll, dar numai daca e rasa pura, nu birmanez... Ti-am trimia un mesaj.
Am vandut pana acum 2 pisoi: un motan si o pisica, mai am pisoi de vanzare, cine doreste?!
Sunt de rasa pura ragdoll sau metisi? eu as vrea o fetita daca se poate, astept raspuns.
Vreau si eu o pisicuta ragdoll daca mai ai. contacteaza-ma pe adrianadma@yahoo.com
Pai eu chiar imi doresc sa vad daca ma lasa mama!
sunt pui?
mai ai? si poti sa imi dai cateva poze fiindca siteul care mi l-ai dat nu ma lasa sa vad pozele cu ragdollul tau!
e-mail: tahrir_badran@yahoo.com
bagama in lista si imi dai cateva poze!