| coco4782 a întrebat:

Salutare. Am o corcitura de Amstaff cu o rasa necunoscuta, cel mai probabil maidanez de pe strada. Mama e Amstaff, tatal nu se stie, deoarece, stapana femelei fiind plecata la facultate, la intoarcere a gasit cateaua gestanta.
Am luat o catelusa de la ea care acum are 4 luni si este foarte agresiva. Moare cu dintii infipti in adversar si nu se lasa nici cu bataia. I-am dat pumni si picioare, palme, am incercat sa ii slabesc maxilarele, dar nu s-a dezlipit de adversar (adversarul fiind ciobanesc romanesc) pana nu, fie si-a rupt dintii, fie a scos petec din adversar. sad
Am reusit sa o controlez cu bataia si repetandu-i "iau biciul", iar acum cand aude de bici se mai potoleste.
Ce ma intereseaza e cum sa ii cresc masa musculara, proteina, antrenamente. Tras de greutati, alergare?
Poate stiti mai multe metode.
Dupa parerea voastra, Amstaff-ul (in cazul meu, corcitura de amstaff) are aceeasi problema ca Pitbull-ul la maturitate, adica i se mareste creierul si innebuneste?
Nu as vrea sa o impusc pentru ca am crescut-o de la 2 saptamani cu biberonul si a dormit cu mine in pat. Mi-am pierdut orele de odihna ca sa fie fata bine (cu toate ca inca din primele zile in care dormeam impreuna facea pipi pe mine, iar acum mi-a facut mainile praf laughing ), dar o iubesc enorm, indiferent de ce ar face.

Vreau sa o fac "model".
O sa ii pun si botnita, ham am cumparat deja. Nu o detin pentru lupte. ATENTIE!
Nu vreau sa dau dovada de rasism, dar nu ii mai suport pe ale gipsy care vin zilnic si intra in curte

2 răspunsuri:
| DragoStefaN a răspuns:

Daca deja l-ai invatat cu bataia si iti stie de frica atunci nu o sa ai un prieten langa tine, o sa ai un caine maltratat chiar de tine.

Te-ai gandit vreodata ca nu poate sa deschida gura chiar daca ar vrea el. Li se inclesteaza maxilarul si pur si simplu nu pot da drumul la prindere, tu degeaba l-ai batut pentru ca nu asta a fost cauza pentru care a dat drumul.

Te rog sa te duci la un veterinar sa te invete cum sa ai grija de un caine pentru ca nu te consider un stapan demn de acel caine.

Iar ca sa se dezvolte frumos nu trebuie sa bagi in el proteine sau alte tratamente. Cumparati o bicicleta si tine-l in lesa si el te va trage dupa tine, el antrenandu-se singur iar tu plimbandu-te de placere. Iarna la fel cu sania.

Sper ca esti un om destept, sau asa te crezi, deci ar trebui sa-ti mearga mintea la astea.

| coco4782 explică (pentru DragoStefaN):

Erau momente de apogeu frate, i-am suflat in ureche cum am procedat si la ceilalti caini (de vanatoare) si nu a renuntat. Adversarul, cu toate ca e mai masiv, "plangea" si voia sa il lase in pace, renuntase deja, dar ea era turbata si voia sa il omoare. M-am sacrificat si i-am acoperit gatul victimei cu palmele ca sa nu atace amstaff-ul (la gat, cum au in instinct). Am incercat cu frumosul, am mangaiat-o, era aproape calma, dadea din coada, dar cu dintii inca infipti in adversar. Cand isi lua gandul de la mangaielile mele si isi aducea aminte de adversar, incerca sa prinda cat mai multa suprafata din gatul cainelui, si asa mi-a rupt mainile in ultimul hal. Celalalt ma musca tot pe mine, de durere si de speriat, ii iubesc pe amandoi. Pe agresiva am invatat-o in sfarsit sa stea legata. Mereu am plans si am luat-o in brate la ceva timp dupa ce o bateam, macar se pare ca a inteles ca ia bataie cand face acel lucru si s-a mai potolit. Are momente cand turbeaza si din toti cainii din jur, doar pe el il bate laughing Se mai bate si cu bracul de 3 ani care din pacate are urechile lungi. Daca si-a pierdut un dinte canin la cele 4 luni, ii mai cresc altii, nu?