| Crunky a întrebat:

Am si eu o problema cu catelusa mea! De vreo cateva zile a inceput sa imi manance pui de gaina! I-am dat si bataiza de vreo 2 ori in speranta ca va intelege ceva, dar degeaba! Cum o pot face sa renunte la obiceiul asta? Daca nu gasesc nici o solutie, va trebui sa ma despart de ea...

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Cam greu daca a dat de gustul sangelui Tine si tu gainile inchise si cd le dai drumul leaga catelusa mai departe sa nu poata apica nici un pui Ia un ziar fa-l rulou si de cate ori vezi ca are tendinta sa sara la pui loveste cu ziarul - nu doare dar se sperie de ziar Bafta o sa-i treaca Ai gresit pentru ca a dat de gustul sangelui si la caine ii place Bafta

| PetreConstanta a răspuns:

Cam greu daca a dat de gustul sangelui Tine si tu gainile inchise si cd le dai drumul leaga catelusa mai departe sa nu poata apuca nici un pui Ia un ziar fa-l rulou si de cate ori vezi ca are tendinta sa sara la pui loveste cu ziarul - nu doare dar se sperie de ziar Bafta o sa-i treaca Ai gresit pentru ca nu ai fost atent si a dat de gustul sangelui si la caine ii place Bafta

| maradi3 a răspuns:

...sau sa de desparti de pui! intotdeauna exista o a doua varianta nu? Depinde la cine tii mai mult, la suflet sau la stomac!laughing

| Oti a răspuns:

Pai :1. Tine gainile departe de ea
2.Fa-i o cusca si leag-o.Adica nu sa o legi ca si pedeapsa sa ii faci practic un locsor al ei.
3. Dupa asta invat-o cu mancare de caini.
4.Si apoi lasand-o tot legata,incearca sa lasi o gaina prin preajma ei sa o vada dar tu sa fi langa ea sau sa o ti ca sa o vada si catelusabatting eyelashes.Ea o sa faca niste crize la inceput, dar repeta, repeta, si tot repeta timp de cateva zile si va inceta.:d
Bafta:d

| RândunelPisică a răspuns:

... nu te daspartii de ea. uite cum sa faci ii construiesti o cusca care sa ai si o usita pe care sa o inchizi tu si ii pui lant si gata... fundita?