Lapte acru? Doamne,sa nu mai faci asa ceva,laptele fermenteaza,mai ales cel batut,il loc sa-i faca bine mai rau il da peste cap.
E vaccinat? De parvo si alte boli? Cel mai bine mergi la veterinar sa-i ceri sa-i faca testul de parvoviroza ca sa scapi de aceasta problema,este o boala care moare daca nu e depistata la timp.
Iti garantez ca nu are treaba nici cu dero,nici cu capusele. Am catea care a lins pe unde trece apa de la masina si nu a avut nimic,nu mai zic de cainii de pe strada care bea apa de unde apuca si nu mai mor,iar de capuse nu am intalnit la nimeni probleme de genul: paralizii sau sa nu mai aibe pofta de mancare.
In cel mai rau caz e vorba de parvoviroza,aceste simptome le are boala: nu mai mananca, bea foarte multa apa, face diaree, vomita, se deshidrateaza si in ultima faza vomita si face diaree cu sange. Alt motiv, ar putea fi o indigestie. Ce i-ai dat sa manance in ultima vreme?
Nu cred ca e vaccinat ( tipu de la care l-am luat a zis ca i-a facut tot... ) si acum, la 08:34 a facut diaree cu sange
A mancat ce am mancat si eu : friptura, orez cu carne, lapte cu paine, ciorba de perisoare.
Oare mai are o sansa sa traiasca si maine? Cat ar costa vaccinul de parvoviroza?
Nu cred, parerea mea, chiar daca incepe tratamentul nu cred ca va rezista, eu zic macar sa incerci sa faci ceva pentru el ca sa nu-l ai pe constiinta ca daca urmai un tratament putea sa scape. Vaccinul de parvo se facea cand era mic de 3ori si daca se putea face nu ti-l mai facea medicul fiindca nu mai are nici un efect si de obicei, daca ai cainele bolnav amana vaccinarea pana se face bine. Mergi maine la vet si cerei sa-i faca catelului testul de parvoviroza, iti da rezultatul pe loc si te costa in jur de 50lei din ce am auzit.
Vino cu vesti maine, sper sa fie bine.
Nici alimentatia nu e chiar cea corecta,laptele nu e bun fiindca face viermisori si diaree,mai ales cand e micut,carnea de porc nu e buna,friptura. Doar orez,carnea fiarta(pui,curcan,vita,iepure,in general cele care nu contin grasimi),fara condimente(putina sare,da,altceva,nu), nici painea nu e chiar buna, cel putin miezul, deloc. Nu toate legumele care se pun in ciorba sunt bune, exemplu cartofii. Si greu sa cresti si un caine
Azi de la 7 inca traia catelul.Insa tremura ( dadea usor capul pe spate ) dar nu de frig ( l-am tinut in casa si era cald), nici nu mai inchide ochii doar ii misca putin stanga-dreapta
Am sunat veterinaru si la 8 si ceva sa vin cu el.
De crescut caini nu stiu... asa am crscut 2 caini care au murit de batrani si am crezut ca fac bine
Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat, cu parere de rau va spun ca, catelul si-a pierdut viata.
La 7 40 am plecat cu el la veterinar, acolo, ala mi-a spus ca degeaba cheltuiesc banii pe el ca oricat as incerca tot o sa moara.Mi-a confirmat ca avea parvo.
Cand ma intorceam cu el in brate, pe la jumatea drumului, a murit
Imi pare rau pentru catelul tau
Cat despre alimentatie cam aia e, dar daca nu respecti cu strictete inseamna ca imbolnaveste caine. Trebuie sa ai grija, si daca vrei sa-i dai ceva ce nu e bun, sa fie rar. Si noi cand eram mici bagam nisip in gura si suntem mari si sanatosi acum.
Nu i-am dat ce imi place mie, am citit ca e bine sa ii dau lapte ca poate isi revine. La veterinar l-am dus azi dar nu l-am gasit pe bou ala si o sa ma duc maine daca nu IMI MOARE CATELUL ((
Ciinele iti este bolnav de doua zile, spui tu. Asa ca nu mai da vina pe "boul ala".
Bun, poate eu sunt boul deoarece nu l-am dus din prima... dar am crezut ca ii trece, ca de mancat a mancat a maincat mai putin si am crezut ca e satul...
Abia azi mi-am dat seama ca treaba e cam groasa.
Si acu regret dar tot nu il ajuta pe el cu nimic
Deci pana maine ce as putea sa ii fac?
Nu-l forta cu mincarea. Mai rau faci. Daca vrea apa, da-i cit vrea. Animalele stiu mai bine ca noi cum sa-si curete organismul. Dar, daca exista posibilitatea sa fi baut apa cu detergent, nu neglija. E otrava si trebuie mers la veterinar. Sa-i spui medicului asta.
Dar exista sanse sa traiasca, nu?
Da. Dar daca e vorba de capuse, ai vazut si tu la stiri cit de grav este. Sa mergi cit mai repede.
Pana maine la ora 7 dimineata sunt legat de maini
Stiu. Daca nu ai numarul veterinarului pentru urgente, roaga-te pentru el.
Acum vad rindul cu capusele. E prima varianta la starea sa. Si e si mai grav.