Pai daca il lasi in lesa nu o sa-i faca nimic o sa se miroasa ca sa se cunoasca dar daca sunt caini in haita s-ar putea sa latre la el. am cautat pe internet si am gasit ca e mult mai bine daca ii ocolesti
pentru ca ceilalti caini cand o sa-l vada o sa-l latre pentru ca trece pe strada lor cum ar veni. cand ii ocolesti adica o iei prin alta parte sau nu-i bagi in seama ei o sa-si dea seama ca nu o sa le faca vreun rau... ( asta am gasit pe internte)
Cum sa-ti invingi teama de caini? - Casă şi familie > Animale - Eva.rowww.eva.ro › Casă şi familie › AnimaleÎn cache - Pagini similare
Este bine sa nu te apropii de un caine care nu te vede atunci cand treci pe langa el... animal si nu incerca sa-l mangai, lasa-l pe el sa decida cand este momentul sa... Cand ii vad ii ocolesc, mai fac prostia de a ma opri dar asta e, trebuie sa de un caine maidanez de talie mijlocie si au ramas calmi iar cainele a plecat.
fundita? pliz
Mă refer şi la faptul să-ţi faci o nuia şi să mergi cu ea când scoţi câinele la plimbare, maidanezii se dau înapoi din cale celor cu băţ în mână şi câinele tău se va simţi MULT mai încrezător în stăpân şi în puterile lui!
curious01 întreabă: