| Stanescu_Marian_1992 a întrebat:

Salutare, am si eu un pichinez, la 6-7 ani care nu a mancat de 3-4 zile, am fost cu el la veterinar, i au facut injectii au zis ca e racit si i au dat antibiotice. De 3 zile ia antibioticele si inca nu a mancat nimic, nu scoate nici un sunet, nu se vaita, dar sta nemiscat toata ziua. Ma gandeam poate aveti o idee ceva ce se intampla cu el... Deja nu stiu ce sa mai fac

2 răspunsuri:
| FlyFly01 a răspuns:

Du-re cu el urgent la spitalul de animale, poate avea o boala asemănătoare cu leucemia; zic asta din propria experiența deoarece din aceeași cauza a murit și cățelușa mea : a început prin a nu mânca, nu mai voia sa latre sau șchiaune; se mișcă din ce in ce mai puțin pana nu a mai dorit sa se miște, singurele mișcări erau cele de a se ridica pentru a își face nevoile și acelea silită; am fost cu ea la veterinar acesta făcându-i o perfuzie; Injecții și respectiv un ECO deoarece a crezut ca are un corp străin blocat in interiorul intestinelor însă nu sa găsit nimic. Sa ai grija și dacă atunci când face lipsa mare găsești o substanta sub forma unui mucus... Du-te urgent la spital cu cățelușul! Și ține-te de ei pana o bagă in operație sau o iau in grija; deoarece eu când am foat cu a mea a foat oricum destul de târziu și nici măcar nu au dorit sa o vadă, iar când au dorit aceasta nu a mai supraviețuit prea mult (câteva ore )

| Andreea213 a răspuns:

Du-te la alt medic veterinar.Si eu am avut 2 caini care aveau aceleasi simptome si de fapt aveau jigodie. Boala e contagioasa si cainele sufera mult. Pe catelusa mea o hraneam cu seringa, la fel bea si apa. Avea febra si vomita. Odata a facut treaba mare numai sange si pana la urma a murit.