Buna seara!
Oriunde se poate lovi. Chiar dacă l-ai ținut în lanț. Cine știe, poate i-a intrat vreo piatră, ceva, între pernuțe si îl deranjează... Verifica-i bine pernuțele!
Să sperăm ca e doar o problemă de suprafața. Să nu fie ceva legat de os. Dacă îl ții pe beton, este posibil să facă reumatism. Poate a făcut o entorsă, ceva... Dacă nu vezi semne clare, gen sângerari sau răni propriu-zise, mai așteaptă. Urmarește si vezi cum evoluează. Și câinele meu a avut așa ceva (menționez ca e tot talie mare: metis de ciobănesc german cu carpatin), iar eu i-am făcut masaje cu tinctură de iod și i-a trecut. Poți încercă și tu!
Sper să se insănătoșească!
Mult succes!
Vezi sa nu aiba ceva infipt in partea cu care calca. ma intreb de ce nu il duci la veterinar.
E foarte agresiv. Doar membrii familiei se pot apropia de el. Poate sa il chem pe evterinar da nu stiu cum as putea sa il tin ca sa poata fi consultat. E destul de greu de tinut cand i se face o injectie.
Veterinarul daca e cu adevarat un bun veterinar o sa aiba solutia cea buna. cu cat intarzii mai mult cu atat e mai rau pentru caine.
bafta.
Verifica-i labuta, iar daca nu vezi nimic du-l la veterinar. Nu astepta prea mult!
Bafta!
Deniissel întreabă: