| andreymaryus a întrebat:

Salutare, am un ciobanesc german cu blana lunga si de cateva zile schiopateaza pe picioru dreapta fata, nu il mai pune in pamant cum trebuie. nu a fost lovit de ceva, a stat legat in ultima saptamana si in acest timp am vazut asta. cine stie ce este de facut? Ma lasa sa il ating pe acel picior, chiar si sa il strang mai tare de el.

Răspuns Câştigător
| SteelShadow a răspuns:

Buna seara!
Oriunde se poate lovi. Chiar dacă l-ai ținut în lanț. Cine știe, poate i-a intrat vreo piatră, ceva, între pernuțe si îl deranjează... Verifica-i bine pernuțele!
Să sperăm ca e doar o problemă de suprafața. Să nu fie ceva legat de os. Dacă îl ții pe beton, este posibil să facă reumatism. Poate a făcut o entorsă, ceva... Dacă nu vezi semne clare, gen sângerari sau răni propriu-zise, mai așteaptă. Urmarește si vezi cum evoluează. Și câinele meu a avut așa ceva (menționez ca e tot talie mare: metis de ciobănesc german cu carpatin), iar eu i-am făcut masaje cu tinctură de iod și i-a trecut. Poți încercă și tu!
Sper să se insănătoșească!
Mult succes!

5 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Vezi sa nu aiba ceva infipt in partea cu care calca. ma intreb de ce nu il duci la veterinar.

| andreymaryus explică (pentru gelu1970):

E foarte agresiv. Doar membrii familiei se pot apropia de el. Poate sa il chem pe evterinar da nu stiu cum as putea sa il tin ca sa poata fi consultat. E destul de greu de tinut cand i se face o injectie.

| gelu1970 a răspuns (pentru andreymaryus):

Veterinarul daca e cu adevarat un bun veterinar o sa aiba solutia cea buna. cu cat intarzii mai mult cu atat e mai rau pentru caine.
bafta.

| DenissaRoxana a răspuns:

Du-l la veterinar..noi nu stim sa iti raspundem daca nu il vedem happy

| Alicia98 a răspuns:

Verifica-i labuta, iar daca nu vezi nimic du-l la veterinar. Nu astepta prea mult!
Bafta! happy