| pyco a întrebat:

Salutare.
Am un pitbull de 6 luni si astazi m-am jucat cu el, ii tineam un bat ridicat ca el sa sara dupa el. A sarit de cateva ori si ultima data cand a sarit a cazut pe spate si nu si.a mai miscat labuta din spate, nu pare sa il doara nu cherlaie cand il ating, dar il taraste asa dupa el. Ce sa aiba? Cred ca e ceva de la sold.

12 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Cred ca s-a intamplat ceva la coloana si ia paralizat piciorul. Mergi urgent cu el la medic.

p.s. intra pe www.pitbullclub.ro fa un topic catelului, pune-i poze, da mai multe detalii si zi si de problema asta.

| Oana92 a răspuns:

Mergi cu el la veterinar. Cat mai repede!

| varcolaccc a răspuns:

Daca a căzut pe spate sa nu isi fi accidentat coloana. Dul la veterinar cel mai binewinking.

| LivingLouder a răspuns:

Du-l la veterinar cat de repede poti

| lalaballet a răspuns:

D-ul la veterinar

| khwewljewew a răspuns:

Du-l la medicul veterinar nu-l mai tine atat. Stie el ce sa-i faca

| TofanCristi a răspuns:

Consultă un medic veterinar!

| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

S-ar putea sa se fi lovit la picior s-au si-a rupt piciorul

| pyco explică (pentru AsafteiAndreiDaniel):

Daca si l-a rupt isi mai revine?

| vangaelis a răspuns (pentru pyco):

Pai du-l la veterinar cat de repede poti.

| raluka66 a răspuns:

Daca spui ca a cazut pe spate si nu si-a mai miscat labuta ar putea fi o problema mai grava daca spui ca nu il doare cand il atingi. In mod normal o luxatie sau o ruptura ar trebui sa doara foarte tare cand e atinsa sau putin stransa. Poti astepta cateva zile, daca e spre bine se va rezolva de la sine, daca nu du-te la veterinar.
P.S Esti sigura ca a cazut pe spate?

| DianaGabureac a răspuns:

E grav, dacă nu dă semne de durere înseamnă că e mult prea ameţit ca să îşi simtă piciorul. Încearcă să îi faci masaj cu cremă ( găseşti cremă specială de câine la farmacia veterinară dar poţi folosi şi cremă de copii ) de câteva ori pe zi. Fă exerciţii mişcând piciorul. Când dă semne de durere doar pune un pansament pe care în schimbi regulat ( zilnic ) în jurul rănii. Se va vindeca. Dar cel mai bine consultă veterinarul, pentru că s-ar putea să-şi fii rupt cela, mai ales cum e mic şi are oase moi!