| Whiskey_Rǿǿted_1995 a întrebat:

Salutare, cainele meu, vara asta pleaca de langa mine noaptea si nu stiu motivul. O pun pe pat aproape de aeroterma se racoreste si dupa pleaca in camera cealalanta. Nu pot dormii fara ea, m-am obisnuit asa ca mai inainte statea. Este oare ca au plecat mama si tata in alta tara pentru vacanta si cainele ii e dor de iei? Sta aproape de usa si o aduc la mine dar tot pleaca, ma supar atat de tare ca nu stiu ce sa mai fac si nu dorm zile intregi, va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Voidwithin a răspuns:

Cainele doarme unde ii este mai comod fara sa tina cont de altceva, el stie instictual ca corpul sau are nevoie de somn. E un animal foarte inteligent happy. Ar trebui sa inveti cate ceva de la cainele tau. Insomnia ta este probabil cauzata de o minte prea agitata. Poti incerca sa meditezi, sa faci un dus rece sau cald (dupa gust) si sa respiri cu capacitatea totala a plamanilor.
Am avut si eu insomnii datorate filozofarii asupra prorpiei vieti si folosirii telefonului inainte de culcare. Am rezolvat problema asta atunci cand am inceput sa meditez si sa ma folosesc de tehnici respiratorii pentru a reusi sa-mi golesc mintea.
Chiar acum le pun in aplicare, ma duc la somn. Maine e o noua zi. Noapte buna!

| Voidwithin a răspuns (pentru Voidwithin):

Opss mai este ceva ce poate te ajuta, poti cauta pe YT relaxing sounds. Gen: https://www.youtube.com/watch?v=IvjMgVS6kng
Nb! xD

1 răspuns: