Si paza, si ieftin, si usor de dresat si ieftin la mancare. nici nu vrei mult.
usor de dresat = caucazian
ieftin = ciobanesc german
mancare putina = bull terier
eh. dar toate la un loc nicio sansa
Cel mai important din toate e dresajul pentru paza asta trebuie nici sa-l mangaie toata lumea nici sa sfasie copiii care sar gardul dupa vreo minge...
Nu ma intereseaza. nu are ce cauta in curte. exista sonerie si educatie. proprietatea mea, dreptul meu sa o apar in ce mod vreau eu sa o fac
Ciobanesc german.In ciuda marimi la care ajunge, dupa un an e suficienta o masa pe zi.E usor de dresat, foarte atasat de stapan si cu reflexe native orientate spre paza si protectie.
Iti recomand un boxer. Este usor de dresat, afectuos cu familia si rau cu strainii.
Insa, nu costa putin (de la 200 de euro este un pui). Royal canin neaparat trebuie sa ii dai sa manance, nici nu se pune problema de alt tip de hrana!
Incearca Brack German sunt de vanatoare, dar sunt si foarte rai un pui ajunge pe la 50-70 lei
Si protejeaza bracul ala...o cizma. cainii de vanatoare nu sunt paza si protectie. nu este interesul lor sa protejeze. intre 1 hot in curte sau un miros de animal mort nu se duce sa se bata cu hotul. si daca se duce nu rezista la bataie.
Eu zic sa vorbesti din proprie experienta... eu am 2 cainti din astia si nu intra nimeni in curte )
Da, are un vecin. e prieten cu toata lumea. nu ar putea sa muste nici daca te rogi de el
MyBrownEyes întreabă:
Deniissel întreabă: