| Marcus1993 a întrebat:

Salutare comunitate TPU. Am o întrebare legată de moartea pisicii mele, detaliile fiind acestea:
- de la o pisică(pe care o știm de mai bine de 2 ani, deci cred că este sănătoasă), care a fătat am luat 2 pui, ambele fete.
- ambii aveau aproape 2 luni
- unul dintre ei(cel viu) în momentul actual este mai mare ca și dimensiune decât celălalt(cel mort)
- cel care tocmai a murit a avut o mică problemă la ochi în sensul că tot avea o secreție galbenă la ochi și îi mai lăcrimau ochii uneori, dar recent nu a mai avut problema
- cel care tocmai a murit, s-a comportat normal zilele trecute și doar de dimineață era lipsit de dispoziție și de viață, urmând ca undeva la ora 14-16 să moară
Întrebarea mea este: 1. Care ar putea fi motivele morții?
2. Ne poate afecta pe noi oamenii care am intrat în contact cu ea?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In general bolile animalelor nu afecteaza oamenii. Daca celalalt este sanatos si nu are si el acele secretii e posibil sa fie sanatos. Poti sa-l duci la un veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate avea niste probleme interne, poate a stat in soare mult, nu ai de unde sa stii.

| Marcus1993 explică:

A, da! menționez că celălalt pui(sora celei moarte), care a intrat întruna în contact cu sora ei, nu are nimic și nici nu pare să dea semne cum că ar avea ceva.