| IonutRullz a întrebat:

Salutare lume, am și eu o nelămurire..Am un acvariu de 60L care a venit echipat cu un capac care are ca metodă de iluminare o bară pe leduri, după câteva luni am văzut că oricât aș pune soluții pentru plante acestea mor încet dar sigur, am substrat și tot ce trebuie..acum problema mea după câteva căutări s-a oprit la metoda de iluminare de unde vine și problema. Nu știu ce trebuie să cumpăr mai exact pentru a instala acele neone T5 speciale pentru acvariu. Știu că am nevoie de soclu dar undeva am găsit că ar trebui și un fel de droser. Îmi poate spune cineva ce îmi trebuie mai exact pentru a instala neoane pentru acvariu? Mă refer la toate părțile componente.

5 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Salut!

Nu spui nimic decat ca ai un neon si niste plante care mor. Dar cume dotat acvariul, cum ai grija de acele plante? Acvariul are filtru, are pompa de oxigen? Ai grija de acele plante, schimbi apa, le-ai plantat sau le-ai lasat cum au venit ele?

| IonutRullz explică (pentru sonya):

Din moment ce am spus că am eliminat toate celelalte variante din cauza căror pot muri plantele este clar că am tot ce îmi trebuie în acvariu și știu cum se are grijă de el! Nu am acvariu de o zi două!

| AlexMh a răspuns:

Cauta neoane cu lumina full spectrum. Dai un search pe aliexpress, gasesti multe modele si ieftine. La mine s-a facut jungla amazoniana.

| AlexMh a răspuns:

*m-am exprimat gresit ca am ramas cu gandul la neoanele tale laughing)) Benzi de leduri full spectrum (in forma de neon).

| IonutRullz explică (pentru AlexMh):

Am înțeles laughing mersi!