anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Mi'am cumparat un pui de pittbull in varsta de doua luni, avea deja urechile taiate de vreo 2-3 zile. S-au vindecat.dar una sta ciulita si una sta aplecata si se vede urat, cred ca cea aplecata nu a fost taiata foarte bine.
Aveti idee daca se poate face ceva sa i se ridice si cealalta ureche? (acum are aproape 4 luni.)
Dau funda! big grin

2 răspunsuri:
| R0co3 a răspuns:

Pai, eu am avut un Pittbul american. Ei bine mustele s-au tabarat pe urechile acelui biet animal si s-au ros, s-au taiat putin si pe el il ustura. Incearca sa mergi la veterinar. Parca il ingrijeam cu pudra? thinking Incearca, daca nu e asa, nu ma judeca. AM SPUS PARCA :X

| RedNose a răspuns:

Cred ca e prost taiat, la 4 luni e cel mai bine fiindca atunci se vede dimensiunea capului si se stabileste forma cel mai bine. Mergi cu el la un medic care chiar se pricepe sa cupeze, el ii va pune niste atele ca sa-i tine urechile drepte.
Intra pe www.pitbullclub.ro prezinta-ne cainele si spuneti problema, cei de acolo te vor ajuta. Este un forum cu multi crescatori ce iubesc rasele pitbull, amstaff...chiar si detinatori de canise, deci vei primi sfaturi foarte utile.
Sa-ti traiasca!