| Eduard196 a întrebat:

nu am eu o problema de sanatate ci cainele meu si cer ajutorul unui veterinar daca exista sau daca cunoaste cineva unul. Cainele meu abia merge si nu mananca. pe langa asta are si ochii putin dati peste cap chiar nu stiu cum sa explic mai bine. Stiti despre ce e vorba si ce se poate face?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa se poata face? il iei frumos si il duci la veterinar

| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

Du-l la veterinar. E mai bine

| MariaMary122333 a răspuns:

Pai..., sincer daca nu vrei sa-l pierzi iti recomand sa-l duci mai repede la acel veterinar sau mai bine te-ai documenta de pe Internet in legatura cu asta.
E ceva boala, poate are ceva mai rar..., sunt multi caine carora li se intampla asta si dupa, mor...

| Alexxys21 a răspuns:

Salut! ..stiu ca nu are treaba cu intrebarea ta.
Alex ma cheama, am vazut ca ai raspuns la o intrebare cum ca tu ai cartea in format electronic ''Cum sa-ti recastigi iubita'' de Alex David.Eu am 17 ani si chiar nu am nici o posibilitate sa o cumpar, trebuie ori card bancar sau sa depun la banca, ceva de genu..si e ciudat,nici nu pot sa pun pe un prieten, ca par foarte ciudat laughing Nu vreau sa par milog, dar te rog frumos, daca doresti, sa imi trimiti cartea..Doar daca vrei big grin Stiu ca nu e drept,ai dat bani pe el, si eu pur si simplu il iau asa, ma simt prost, dar promit ca am sa incerc sa ma revansez, vedem noi..Doar ca am mare nevoie de sfaturile din acea carte, chiar pare super interesanta si am nevoie.As aprecia enorm.Multumesc,daca nu doresti sa mi-o trimiti nu e nici o problema, am sa inteleg big grin O seara frumoasa!