| Drag00s a întrebat:

Salutare. Recent am devenit stapanul unei pisici (prima din viata mea), si as dori sa aflu cum o pot invata sa isi faca nevoile in baie(wc sau cada). Vreau sfaturi serioase si de la oameni care stiu ce vorbesc. DAU FUNDA!winking

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca o prinzi inainte sa mearga la baie o ti pe wc si isi va da seama sau arunci rahatul in wc si o pui sa vada ca sa stie ca poate face acolo.

| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca la inceput sa pui nisip in litiera sau pamant. Ai grija ca ea sa poata ajunge oricand acolo si sa nu fie usile inchise. Pe parcursul zilei incearca sa o duci acolo de cateva ori ca sa isi aminteasca drumul si incearca sa o tii aproape de litiera. Cand va fi momentul se va duce singura.

| Crucified a răspuns:

Trebuie într-o cutie cu nisip, nu cadă. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisicile își fac nevoile într-o cutie cu nisip. straight face

| MisFit20 a răspuns:

Ii pregatesti o cutie cu nisip si o pui prin locurile pe unde ea trece cel mai des. Incet, incet o muti mai spre usa, sau locul unde vrei sa stea definitiv, pisica va fi atrasa de nisip pentru ca simte nevoia sa ingroape ce face. Nisipul e solutia cea mai buna. Nu uita sa-l schimbi daca nu vrei sa miroasa in toata casa.Mult noroc tie si amicului tau blanos.

| Zendaya a răspuns:

Eu de exemplu mi-am invatat motanul sa iasa afara sa isi faca nevoile, dar, prima oara l-am invatat sa faca in cutia cu nisip, uite cum il poti invata:ele normal cand se scapa pe ele dau in mod ciudat din coada...tu doar inchideo in locul in care ai pus cutia, pune-o cat mai in mijloc ca sa o observe, si la un moment dat te vei trezi cu o surpriza

| RachelFlou a răspuns:

Nisip,o cutie cu nisip, sau in mod mai avantajos(si ca sa te coste mai putin)il poti invata sa iasa afara.Eu asa l-am invatat pe al meu si l-am scutit si de sterilizare. Care costa cam...nu sunt sigura dar pe la doua sute de lei.E mult mai ieftin dar e greu sa il inveti sa iasa pe geam(daca ai termoizolatie o va strica, de aceea il poti invata pe usa)(asa l-am invatat eu).