Cam de la varsta de 3 saptamani incep sa manance, sugeres sa ii lasi sa suga pana la o luna 2, si cred ca ar trebui sa incerci sa le gasesti stapani, sper sa nu ii lasi pe undeva a prost, ca sa ii poti da la 3 4 luni spre adoptie.
Puii trebuie sa stea o luna la ma-sa si sa incepi sa ii dai hrana de la 2 luni sau cand opservii ca nu mai sug la ma-sa, si potii sa ii desparti de ma-sa la 3 lunii.
Funda? :*
Buna, eu am luat o catelusa care numai sugea de la mama ei avea 2 saptamani ..de obicei papă de la mama lor cat ii vrea ea sa ii hraneasca. Apoi i-am dat supe la plic dinalea de la penny pentru junior. Si vaccinele le-am facut dupa o luna.
Încearcă ca, la 3 săptămâni după ce fac ochi de tot sa ii hrănești cu (etapele):
1) Lapte și pâine
2)Lapte și brânza (moale, mestecabila)
3) Mâncare wiskas; coshiba—moale.
De pe la 1 luna jumătate încearcă sa le găsești stăpân. Nu ii abandona, ca e pacat.
Încearcă ca, la 3 săptămâni după ce fac ochi de tot sa ii hrănești cu (etapele):
1) Lapte și pâine
2)Lapte și brânza (moale, mestecabila)
3) Mâncare wiskas; coshiba—moale.
De pe la 3 luni și jumătate încearcă sa le găsești stăpân. Nu ii abandona, ca e pacat. La 4 luni deja sunt cam mari, nimeni nu o sa ii ia.
Catlove33 întreabă: