| Andrei9878 a întrebat:

Salutare TPU, acum 2 zile am achizitionat un ciobanesc german cu 300 euro de la o canisa, il cheama Wik iar cel de la care am cainele mi-a spus sa astept 1-2 saptamani si i se vor ridica si lui urechile (are 4 luni jumatate), avea inca 2 frati si ei erau mai mari, si aveau urechile ridicate, dar il bateau si Wik al meu de multe ori, el manca cel mai putin dintre toti si probabil asta este motivul pentru care nu s-a dezvoltat complet pentru varsta lui, daca nu i se vor ridica urechile intr-o luna, ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Urechile le poate ridica si la varsta de 6-8 luni, depinde de la caine la caine(depinde si daca este rasa pura).Nu te ingrijora, cu timpul le va ridica, incearca sa nu-l mangai pe urechi.Cand te joci cu el (cand îi arunci o minge sau vrei sa-i atragi atentia), fluiera, au tendinta de a ridica si indrepta urechile.Sa-ti traiasca sanatos, asta este cel mai important happy.

| Andrei9878 explică (pentru GabyT10):

*UPDATE* Urechile i s-au ridicat complet la varsta de 5 luni si 2 saptamani, e cam cu 5-6kg mai mic fața de media normala, dar mai mult ca sigur isi prinde din urma frații.

| Andrei9878 explică (pentru GabyT10):

Siii am gresit locul unde trebuia pus update-ul, sorry happy

| GabyT10 a răspuns (pentru Andrei9878):

Ma bucur ca a ridicat urechile happy.Sa fie sanatos, asta e tot ce conteaza. Daca vrei sa ia in greutate si sa aiba o dentitie sanatoasa dar si oase puternice, da-i vitamine, eu prefer sa le dau cateilor mei pe cele de la K-9.

3 răspunsuri: