Important e sa il scoti la plimbare o data pe zi neaparat.Iti recomant un Beagle.
Nu te supara dar un caine inseamna o mare responsabilitate.
Poate ca in anumite zile o sa vrei sa stai si tu mai mult cu prietenii, sa mergeti undeva *De exemplu sa mergeti vara dupa scoala intr-un parc sau la un suc*. Daca nu te organizezi bine atunci poate ramane multe ore singur acasa.
Nu sunt eu rau sau ceva dar iti sugerez sa te mai gandesti la asta.
Buna.
La vârsta ta, locuiești singur, într-o garsoniera. nu cred că ești în posibilitatea de a deține un câine.
Caini de talie mica: Shih-tzu, Bichon, Beagle, depinde si de gusturile tale. Eu am un shih-tzu si sta singur in jur de 8 ore pe zi, doarme, nu are o treaba.
Il scot seara si uneori dimineata, depinde de timp. Nu am nicio problema cu el.
Eu iti recomand si iti zic ceva avantaje si dezavantaje
1.beagle o rasa de caini foarte indragita, jucausi si inteligenti dar nu prea suport sa ramnaa singuri mie mea ros cablul de la TV cand l-am lasat 3-4 ore singurel...
2. bulldog francez mic, adorabil, dragalasi sunt caini foarte jucausi dupa ceva timp de joaca se odihneste deci e ok daca in timpul ala vr sa iesi afara.
3. bulldog englez un caine foarte destept care isi face rutina dupa stapan e unul dintre cei mai destepti catei, cand e mic vrea numai sa se joace si sa alerge si sa descopere obiecte prin casa/afara cand se face mai mare nu prea se mai joaca dar este un lipicios mereu vine la tine, cainele asta e perfect dca nuprea stai pe acasa eu un caine care doarme multicel sa zic asa si e ok il scoti de 2-3 ori pe zi si e super doarme 4-5ore pe timp de zi si cam 1-2ore se joaca si 3 (cand e matur).