Nu trebui sa aiba agresivitate, nu trebuie sa sara cainele la cineva care vine si intre neanuntat, trebuie sa va anunte cainele prin latrat ca sa puteti auzi dvs. si sa vedeti cine sta sau intra la poarta! Nu este bine ca cainele sa sara cuiva si sa atace sau sa muste ca risti sa treziti dat in judecata sau sa platesti o amenda sau desbagubiri! Este bine asa?
Știu asta. Câinele nu are pe cine musca. In curte nu intră nimeni neinvitat. Ziua stă la țarc noaptea la perimetru. Dacă un hot sare gardul si intră in curte trebuie să sară nu să latre 10 ani.
Salut, nu cred ca ai vrea sa vina cineva la tine in vizita neanuntat si sa-l manance cainele de viu. E mai bine ca este jucaus si ca latra la necunoscuti ce vrei mai mult?
Eu în curte am învățat-o cât de cât la perimetru.Dar ea latră nu muscă. Si cam de asta am nevoie, când vine cineva în curte să rupă.(am uitat sa specific la dresaj o să o duc la 1 an si 4 luni pentru dresaj paza-protectie ).dar pana atunci vreau sa ii dezvolt putin agresivitatea.
(joci seafight? am un cont de dat pe europa 6 destul de bun )
Ar trebui sa il lasi asa ca totusi nu vrei sa muste cunoscutii(vor intra la tine in curte mai mult cunoscuti decat hoti, crede-ma )
Si da, joc seafight. Ce nave elita are?
Cbt Radu pe Facebook.Da-mi add
Cbt Radu sunt doua profiluri cu acelasi nume. Care dintre ele?
Raspunde pe privat. (mai exact zi care e fotografia de profil).
Scuze nu am mai intrat.Ala in care ma linge o catea si scrisul este normal. Uita-te atent la scris
Ti-am dat cerere.
Anamaria13m73829j întreabă: