| ElJoKeR a întrebat:

Salutare TPU '

Am si eu o rugaminte la voi, am un Rottweiler de 2 ani si jumatate ' care pana in prezent a refuzat cam toata hrana uscata pe care am i-am cumparat-o obligandu-ma sa il tin pe mancare gatita.
Asta nu ar fi o problema doar ca nu mai pot scapa de parul care ii tot cade, nu este un caine care sa naparleasca si sa imi ofere si mie o pauza, practiz zilnic umplu aspiratorul de par.
Veterinarul a spus ca nu are o problema de sanatate doar ca alimentatia nu ii ofera vitaminele, proteinele, mineralele etc. necesare pentru blana lui si mi-a spus sa ii dau hrana uscata recomandata de el.
Problema mea este urmatoarea : nu vreau sa ii cumpar de la veterinat deoarece va spun cu sinceritate ca majoritatea vor doar sa isi vanda produsele.

Este cineva care a trecut prin probleme de genul asta si ma poate ajuta va rog mult, mentionez ca uleiul de somon este 0 pentru el si nu are efect.

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Veterinarul ti-a recomandat hrana uscata cu o anumita denumire(un brand),de cea mai buna calitate( premium,super premium), care contine toate principiile alimentare necesare (proteine, lipide, glucide, minerale, vitamine). Nimic nu te poate obliga sa cumperi produsul recomandat din farmacia detinuta de respectivul veterinar --- cumperi de unde vrei!

| Ionutszu a răspuns:

Nu am trecut prin asa ceva ( am caine mare si naparleste in functie de sezon ) dar cred ca ar fi ok daca i-ai cumpara proteine ( niste pastile-proteine, parca 20 de lei era cutia ) asta in cazul in care este de la alimentatie, poti incerca, nu spun ca este ceva sigur.

| ElJoKeR explică (pentru Ionutszu):

Multumesc de sfat Ionut, am sa incerc, in 3, 4 luni sotia mea va naste si nu vreau nici in ruptul capului sa renunt la caine de aceea tot incerc variante peste variante, voi lua in calcul sfatul tau si am sa trec la treaba, Multumesc mult