Nu exista vaccin de deparazitare, se numeste pur si simplu deparazitare interna(o pastiluta pentru viermisori).
Amstaffita mea are urmatoarele facute(nascuta pe 24.04):
Deparazitari interne:
20.05-PRATEL
8.06-CANIVERM
Vaccinuri:
24.05 Vanguard Plus CPV(e pentru parvoviroza)
10.06 Vanguard Plus 7 si Vanguard Plus 7(la a doua vaccinare se fac doua vaccinuri)
8.07 Biocan C (pentru coronavirus)
22.07 Nobivac Lepto si Nobivac DHPPI(unul este tot pentru parvoviroza)
24.10(la 6luni) pentru rabie
dupa, se face din an in an un singur vaccin.
Incearca sa te feresti de vaccinurile de la biocan, sunt cativa care spun ca nu a avut nici un efect vaccinul. Al meu catel are un vaccin de la biocan, dar nu am avut probleme cu ea. Vaccinurile se repeta din doua in doua saptamani, cam asa, iar ultimul cam la 3 luni i-l face. Dupa ultimul vaccin se mai tine cainele in casa intre 7 si 10 zile sa se imunizeze. Pana la terminarea schemei de vaccinare puiul nu se scoate din casa sa aiba contact cu alti caini si cu mediul de afara.
Oricum, schema de vaccinare si tot ce trebuie sa ii faci puiului iti va spune medicul veterinar, deci nu avea rost sa ceri o lista cu vaccinurile.
p.s. intra pe www.pitbullclub.ro si/sau www.amstaffromania.ro sa ne prezinti catelul. tot acolo gasesti tot ce te intereseaza despre alimentatie pana la dresajul acestor caini+iti stau la dispozitie crescatori de multi ani sau chiar proprietari de canise pentru ati raspunde la intrebari si ati da sfaturi.
are pedigree cainele?
Carnetul de sanatate nu confirma ca este rasa pura, doar ped-ul. numele parintilor este mai lung? contine vreo 3 nume? daca e un nume simplu nu se stie daca sunt sau nu de rasa. numele original al catelusei mele, din pedigree este ducipal heidi klum, nume de genul asta trebuie sa aiba si parintii, daca nu exista posibilitatea sa nu fie 100% puri.