Pai daca faci curatenie odata pe zi e acceptabil, in cazul in care e unul singur
insa de obicei e mai bine pereche
so, eu am 2 si nu ma plang de mizerie
zgomot s-ar putea sa faca si daca e galagie in preajma lor
asa ma temeam si eu la inceput, insa eu cred ca o sa te descurci
fundita?
Nu face daca ai grija de el.Eu de mult timp am si e dresat bine s-a dus de 2 ori afara si l-am recuperat destul de usor dar, ca sa fie asa trebuie sa ai doar unul nu 2 ca asa comnica intre ei si pe tine nu te baga in seama.
De mizerie n-are ce sa faca decat catva fulgi de mei si gainatz . Pt mai multe datalii PM. sau lasa-mi Id-ul.
Nu fac mizerie adica...fac dar nu in exces cum zici tu.Ii poti tine intr-o cusca pentru perusi.
Am perusi de vreo 5 ani si nu as mai putea fara ei... ocupa un loc asa,special in camera! mizerie nu fac, doar putin puf acolo, si cateva coji de la mancare...in rest, sunt cele mai de treaba animale de casa(pasari, na)
Am avut 2 perusi foarte dragalasi...Nu fac mizerie doar ca trebuie sa le cureti cusca din 2 in 2 saptamani(se vor agita din cauza mizeriei). Nu este greu de intretinut... Pune o punga in jurul custii si cand vezi mizeria mare curat-o si pune-o la loc
Http://www.blog.petz.ro/perusi-totul-despre-ei/ Site-ul asta iti va spune absolut totul despre perus sper ca te-am ajutat fundita?
iulicutza123 întreabă: