Bună,Alex!
dacă i s-a umflat obrazul înseamnă că este cam grav.nu vreau să te sperii.dar trebuie să mergi cu el la veterinar!
Succes şi însănătoşire gravnică!
Acum nu-l mai are umflat de ceva timp. I-am făcut masaj la obraz şi i-a trecut, asta s-a întâmplat acum o oră. Crezi că i-a rămas acum albinei în obraz?
Daca i-a trecut inseamna ca nu are nimic. probabil ca il intepase si s-a umflat, ca si la oameni se umfla. doar sa nu fie alergic sau ceva.
1)Aaa.dacă i-a trecut înseamnă că îşi revine.
2)nu cred.dar poate greşesc...de aceea ar fi bine să vorbeşti şi cu părinţii, bunicii, cineva care se pricepe mai bine la câini.
L-a impuns albina. Pateste (ar fi patit) ceva doar daca ar fi alergic la veninul de albine.
Nici daca i-a ramas acul in piele nu este risc sa pateasca ceva, cainii au altfel imunitatea si nu se infecteaza usor.
Oricum, a mâncat albina şi apoi a început să scuture din cap. L-a înţepat în interior.
Da, pe partea interioara a buzei. Nu cred are ce sa pateasca dintr-o singura intepatura, veninul de la albine nu este atat de toxic, daca ar fi fost ceva grav s-ar fi manifestat in timp scurt de la intepatura.
Căţelul meu are o lună şi trei săptămâni, i-am făcut primul vaccin acum o săptămână.
Pui un cub de gheata pe locul cu pricina si ii trece.Nu-i cazul sa cheltui bani pe veterinari atat timp cat nu vomita sau nu se comporta ciudat(apatie, scarpinat in exces). Cainii sunt animale de prada si au o placere deosebita sa "vaneze"albine.Organismul lor fiind diferit de al oamenilor, intepatura de albina nu il afecteaza atat de tare.
Nu te speria, nu se intampla nimic, dar nu strica sa mergi cu el la veterinar
ChrisNOW întreabă: