| FreeLord957 a întrebat:

(Ctiti totul va rog happy ).
Am o problemuta cu Bulldog-ul meu Francez. Catelul meu este un Bulldog Francez, Femela si are 3 ani, face 4 ani pe 24-04-2015. Am 2 mici probleme cu el (nu sunt grave):
1) Eu locuiesc la tara, mi-ar placea sa fiu de la oras dar nu pot, pe aici sunt FOARTE MULTI caini si Kyra (catelusa mea) nu este deloc compatibila cu animalele, doar cu un catelus pe care l-am intalnit la munte s-a mai inteles (catelul voiasa o.). Nu stiu ce sa fac ca sa pot sa o scot la plimbare cu lesa (fuge fara lesa omg.), as vrea niste sfaturi de cum as putea sa evit acei caini. as putea sa iau o masinarie din aceea cu sunete care indeparteaza cainii dar ar deranja-o si pe ea. Nu prea sta pe afara, adora sa stea in cosuletul ei impreuna cu blugii mei rupti happy. As vrea niste sfaturi (am mai spus asta lol) de cum sa evit acei caini.
2) Problema aceasta i se intampla FOARTE rar, dar sunt curios de ce. Cateodata Kyra nu stiu ce are, dar stranuta. Stiti cumva de ce?
PS: -Kyra este bulldog francez de rasa.
-Eu am 12 ani si fac 13 pe 20 august 2015.

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna. Pai precum oamenii si animale sunt unele mai anti-sociabile. Nu prea vad de ce te deranjeaza ca e anti-sociabila, s-a atasat enorm de tine si doar pe tine de iubeste, nu e interesata de alti caini ( as prefera ca si cainele meu de la curte sa stea in curtea lui, nu sa fuga de fiecare data, sa sape pe sub gard, si sa alerg prin curtile la oameni cerand scuze peste scuze doarece cainele meu e interesat de cainii vecinilor mei si culmea cainii vecinilor mei nu e interesat de cainele meu, dar cainele meu e tare bleg). Si 2. e normal sa stranute ( bine, nu in fiecare zi) cum si tu stranuti.

2 răspunsuri:
| SashaS a răspuns:

Buna! Imi pare rau sa iti spun dar buldogii francezi sunt mai rai si daca fata ta e asa. nu-i mai poti face nimic. asa cred eu.

| FreeLord957 explică:

Scuzati pentru greselile de gramatica.