E ok sa-l duci la o pensiune, dar nu stiu daca iti permiti sa faci asta in fiecare zi. Daca iti permiti, atunci e ok, cu toate ca eu nu-i vad rostul.
Cainele trebuie sa se obisnuiasca in casa, acel loc trebuie sa fie si casa lui si sa se simta in siguranta.
A-l plimba de la o pensiune la alta, mi se pare ca mai rau l-ai zapaci...
Lasa-l singur ca nu are nimic. Sunt caini care stau singur 8/9 ore pe zi. Eu il las pe al meu si 8 ore cand am cursuri la facultate pana tarziu. Cand era mic latra! Acum sta cuminte!
Si al tau e posibil sa latre la inceput, dar se va obisnui.
Hmm, eu zic ca nu e nici o problema in a iti lasa caine singur acasa, eu imi las cainele acasa 6 ore, si nu are nimic...si al meu e meu. Daca daca vrei sa iti duci cainele la o pensiune pentru caini. nu ai decat.
Daca il ei de mic mai bine ar sta cu tine, ca sa se obisnuiasca, eu am avut un bichon frise dragastos tare, imi e foarte dor de el, acum am un bison bolognese la bunica mea si cand vin sare pe mine, plange, ma pupa ca ii e dor, e un alintat, nu iti recomand sa il duci sa il tina altcineva, si crede-ma stiu foarte multe lucruri despre animalele de companie, succes!:*
Ane758 întreabă: