Hamsterii nu sunt tristi Se apropie iarna si incep sa hiberneze. O sa doarma foarte mult. Mult mai mult ca de obicei.
Sunt o gramada de jucarii in comert. Tuburile si podurile le plac foarte mult. Nu stiu ce exemple sa-ti mai dau. Cauta pe net sau in magazine.
Sa nu te uiti toata ziua la ei.Au si ei nevoie de intimitate. Daca tot nu merge, pune-le filme cu Tom si Jerry.Ii va durea burta de ras.
Incearca o pisica. Se vor juca toata ziua cu ea si avantajul este ca nu se vor mai plictisi niciodata.
Dupa parerea mea (si sunt chiar destul de informata la capitolul ''hamsteri'') ai putea sa le cauti diferite ''tuburi'' de exemplu: hamsterul meu se juca foarte des intr-un carton de la rolele acelea de servetele (intelegi tu) sau, cand am primit perechea de hamsteri aveau ''casuta'' undeva sus iar in loc de scara aveau un topogan n miniatura. Dar eu am avut hamsterii din Italia si nu stiu daca mai gasesti acest accesoriu in Romania, dar poti incerca.
Pai depinde daca sunt masculi si nu sunt castrati cumpara niste femele si lasa-i sa se imperecheza dupa vor fi foarte fericiti!