| AlexIm123 a întrebat:

Salutare tuturor! Porcusorul meu de guinnea nu mai mănâncă de ieri deloc! Am fost cu mama cu el astazi la veterinar si i-a făcut o injecție, și l-a vazut si a spus că are apa l-a plămâni! Din ce cauza se poate face apa la plămâni? Si am uitat sa spun, ca sa nu se dezigrateze i-a dat apa cu o siringa si maine veterinarul a spus sa mai mergem cu ea sa ii mai faca o altă injecție! Nu mănâncă deloc! Am mai avut un porc de guinnea si nu vreau sa moara si ea! E fata! Va rog frumos răspundeti-mi ce pot face in cazul acesta! Și cum se poate sa se faca sănătoasă și de la ce se face apa la plămâni! crying(

Răspuns Câştigător
| daria191 a răspuns:

Buna! fara a fi tratat, porcusorul s ar putea sa nu traiasca. eu ti as recomanda sa incerci sa te duci din cel in cel mai des la veterinar, sa vezi ce se poate face. acum, nu stiu cat de mare este cusca ta, dar daca vrei sa fie cat mai sanatosi porcusorii tai, ai nevoie de o cusca cam asa de mare, minimum : https://animalulfericit.ro/......a-120.html

este foarte important, deoarece se pot imbolnavi de la plictiseala si putin spatiu (vorbesc serios). NICIODATA sa nu folosesti talas din petshop. in schimb, in cusca, pune niste paturi. asta ii poate afecta foarte mult sanatatea unui porcusor.

insa, apa la plamani, daca nu ma insel, poate fi tratata doar de veterinar. succes!

| AlexIm123 explică (pentru daria191):

Porcusorul a fost tratat cu vitamine! Multumesc de raspuns! Am fost cu el la timp si s-a făcut din nou bine! Multumesc

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul care iti poate trata porcusorul este doctorul veterinar, indiferent de ce ti-am spune noi aici.
Nu stiu multe lucruri despre aceste animale si cat de sensibile sau bolnavivioase sunt, insa cred ca ai putea sa incerci cu alt gen de animal, poate... mai rezistent, spre exemplu, o pisicuta, un catel.winking