Fix asa am si eu numai ca e pe albastru. Tot un hamster sirian am si e destul de mareee! Este destul de spatioasa...ce il incanta pe hamsterel e ca are foarte multe accesorii! Si avantaj pentru tine ca nu mai stai sa-i cumperi roata, casuta, adapatoare etc. Fa cum vrei! Oricum al meu este foarte fericit! Decat una mare, sa se piarda prin ea, prefer asta!
P.S: Are si un pret avantajos!
Fundaa?
Este foarte ingusta.Eu am hamster pitic,si are o cusca identica cu cea prezentata de tine,si tot mi se pare mica,deoarece este prea ingusta,iar etajele,de asemenea sunt mititele. Daca nu gasesti,o cusca, destul de spatioasa, ai putea sa ii iei o colivie pentru iepuri, fiind spatoasa, si sa ii amplasezi tu diferite jucarii. uite:
http://www.zoomania.ro/......savic.html
Este mica.O cusca potrivita pentru un hamster ar trebui sa aiba aproximativ dimensiunile 60x40x40 (L, l, h). Poate pare absurd, insa asa este recomandat.Eu am hamster pitic, iar cusca lui are 55x46x30.Si tot mi se pare ca e prea mica, pentru ca incerc sa-i indes o groaza de jucarii inauntru.
Si nu vreau sa fiu rea, dar iubesc foarte mult hamsterii, si consider ca absolut nimeni care nu ofera conditiile optime unui hamster, ar trebui sa-si ia gandul de la a detine unul.Pentru ca o fi un animalut mic, care in majoritatea timpului doarme, dar este o fiinta.Si este ca un copilas.Sunt atat de fericitit cand dau de o jucarica distractiva, ca-ti vine sa plangi de bucurie numai cand le vezi mutrisoarele de copilasi.Si cand se joaca e atat de fascinant ca-ti vine sa montezi o camera sa-i filmeze non-stop. Spre deosebire de alte animale, hamsterii sunt fascinanti si haiosi chiar si atunci cand dorm.
E buna. Daca nu tii hamsterul doar acolo si il scoti des atunci e buna. Daca cel mai des il tii in cusca atunci trebuie una mai mare
Deniissel întreabă: